October 10, 20159 yr Author Mois, beowl... Још нек се јављао, али није био сигуран колико му је мртав играч. Едит: Жребај, али да мора одмах да се бира. Edited October 10, 20159 yr by Прслин
October 10, 20159 yr Stante, a meni sutra kad se povredi dele ali ko me jebe što nije ciljao prvih 8 kola? Ili ovaj ayew što ko da mi je povređen...
October 10, 20159 yr Ja sam se raspitivala za Hendu, al' ostavila bih ga sad kod Kloppa cak i da ne treba da se vrati u novembru. Kome se prvi povredio igrac, neka bira prvi.
October 10, 20159 yr Author U mene Banford Фирмино ваљда три недеље, овде се избацују они пто су пар месеци аут. Хоћеш да се мењаш за њега? Ја сам познат што узимам те сломљене па их чувам на списку док не оздраве. Нудим Фалкаа. Edited October 10, 20159 yr by Прслин
October 10, 20159 yr Author Stante, a meni sutra kad se povredi dele ali ko me jebe što nije ciljao prvih 8 kola? Ili ovaj ayew što ko da mi je povređen... Да. :p
October 10, 20159 yr Фирмино ваљда три недеље, овде се избацују они пто су пар месеци аут. Хоћеш да се мењаш за њега? Ја сам познат што узимам те сломљене па их чувам на списку док не оздраве. Нудим Фалкаа. Ne, ne, ako je tako kratko, ostajem pri Firminu. Videcemo kako ce kod Klopa da funkcionise.