July 28, 20159 yr Jedna stvar me zanima...Heteroseksualni muškarci ovde koji su šta znam...30+...Jel bi opušteno karali devojčicu od 14 god? Naravno u slučaju ako je ona za.... ne.
July 28, 20159 yr Jedna stvar me zanima...Heteroseksualni muškarci ovde koji su šta znam...30+...Jel bi opušteno karali devojčicu od 14 god? Naravno u slučaju ako je ona za.... Skroz opusteno. Ali samo ako je dobar đak.
July 28, 20159 yr da donese uverenje od razredne? I da ne prica roditeljima i da ode neuzrujana :P sta znam, zeznuto pitanje. Ako bih znao da ima 14g verovatno ne, ali ako ne bih znao godine, a delovala fizicki zrelo/starije ... mozda.
July 28, 20159 yr Moj ukus je slicniji Hellinom (dakle rasne oble zene u najboljim godinama), ali mislim da bi se Nabokov dosta razocarao kad bi gvirnuo iz vecnosti u 21. vek. Samo kazem. Ono istina, niti sam sredovecan, niti sam roditelj, niti imam ikakvu predstavu o tome.
July 28, 20159 yr Moj ukus je slicniji Hellinom (dakle rasne oble zene u najboljim godinama), ali mislim da bi se Nabokov dosta razocarao kad bi gvirnuo iz vecnosti u 21. vek. a tek muhamed :(
July 28, 20159 yr popričah sa mojih 50% dece vezano za ovu temu moram da priznam da imam konzervativne sinove
July 28, 20159 yr popričah sa mojih 50% dece vezano za ovu temu moram da priznam da imam konzervativne sinove Errrm a sta si ih pitao?
July 28, 20159 yr ni ja, samo mi je pao na pamet još jedan koji bi se razočarao Taj i treba da se razocara.