Jump to content

Goran Jevtić - obljuba maloletnog lica

Featured Replies

Jedna stvar me zanima...Heteroseksualni muškarci ovde koji su šta znam...30+...Jel bi opušteno karali devojčicu od 14 god? Naravno u slučaju  ako je ona za....

ne.

• Replies 1.3k
  • Views 124.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• On nije osudjen zbog godina koje je imala zrtva, nego zbog toga sto je prisilio nekoga od 15 godina na oralni seks, uprkos protivljenju zrtve. Na sve to, nakon pravnosnaznosti presude, ti imas da

• Pročitao sam celu temu u prethodna 4 sata... Jbt, ne znam što mi je to trebalo, ali eto, nekako sam se zainteresovao zbog afere ovog silovatelja Aleksića... Anyway, niko nije šerovao ovaj intervj

• Slučaj u Somborskom WC u pozorištu, presuda za silovanje posle doneta, glumac Goran Jevtić imao oralni seks sa tada dečakom od 15 godina...   Koksy pokazuje licemerije pojedinih članova foru

Jedna stvar me zanima...Heteroseksualni muškarci ovde koji su šta znam...30+...Jel bi opušteno karali devojčicu od 14 god? Naravno u slučaju  ako je ona za....

Skroz opusteno. Ali samo ako je dobar đak.

da donese uverenje od razredne? :lolol:

I da ne prica roditeljima i da ode neuzrujana :P

sta znam, zeznuto pitanje. Ako bih znao da ima 14g verovatno ne, ali ako ne bih znao godine, a delovala fizicki zrelo/starije ... mozda.

Moj ukus je slicniji Hellinom (dakle rasne oble zene u najboljim godinama), ali mislim da bi se Nabokov dosta razocarao kad bi gvirnuo iz vecnosti u 21. vek. Samo kazem.

Ono istina, niti sam sredovecan, niti sam roditelj, niti imam ikakvu predstavu o tome.

Moj ukus je slicniji Hellinom (dakle rasne oble zene u najboljim godinama), ali mislim da bi se Nabokov dosta razocarao kad bi gvirnuo iz vecnosti u 21. vek.

a tek muhamed :(

Ne gotivim njega, a ti?

ni ja, samo mi je pao na pamet još jedan koji bi se razočarao

popričah sa mojih 50% dece vezano za ovu temu

moram da priznam da imam konzervativne sinove

popričah sa mojih 50% dece vezano za ovu temu

moram da priznam da imam konzervativne sinove

Errrm a sta si ih pitao?

Errrm a sta si ih pitao?

bili bili ciku?

:lolol:

ni ja, samo mi je pao na pamet još jedan koji bi se razočarao