Jump to content
IGNORED

Goran Jevtić - obljuba maloletnog lica


Аврам Гојић

Recommended Posts

pa sad, ako prigusti lako se i pristanak promeni u ne-pristanak, nije da se ne desava. naravno, ne mislim u okntekstu 'sam/sama je to trazio/la', nego je to prosto klizav teren.

i bez namere da moralisem ikome, stvarno mislim da neko od 37 godina (ta sam pa se stavljam u cipele) mora ozbiljno da se zamisli nad sobom ako ga/je privlace tinejdzeri od 14 godina, bez obzira koliko interesovanje pokazu i koliko zrelo izgledaju, sa naglaskom na izgledaju. zamisljam sebe i klinca od 14 godina i nikako mi ne ide u glavu sta bi me tu privuklo. da, znam da muskarci malo drugacije posmatraju tematiku ali i dalje je nebulozno.

a manipulacija ima na obe strane, sto "matorih" manipulatora sto vole da obecavaju kule i gradove maloletnicama, sto maloletnica koje izigravaju svasta da bi dobile ono sto zele. zato pamet u glavu, od propustenog seksa jos niko nije umro.

 

Ono sto je narocito grozno u ovom slucaju je sto sve i da se bez ikakve sumnje dokaze da nije iskoristio decka nema teorije da ikada spere ljagu sa imena, niti da istera neku pravdu u svoje ime.

 

Амин.

Цела поента приче.

Link to comment

Ljude privlače razne stvari. Mislim da jedno 30% muškaraca ne bi imalo prbolem da spava sa devojkom od 16 godina, koristi usluge trafikovane žene/oboje. Ovaj nema šta da se zamišlja nad sobom, očogledno je bilde. Jedino pitanje je da li je bilde koji je prekršio zakon, ili ne.

Link to comment

30% muškaraca ne bi imalo prbolem da spava sa devojkom od 16 godina

 

odakle ti ovo  :fantom:

 

evo da ti pomognem za nefertilne i neiskusne klinke se uglavnom interesuju neke čudnovate osobe s penisom prave muškarce zanimaju ženske u punoj snazi za rasplodnju znači oko 25

 

a za nas koji znamo šta je prava stvar tu su sočne bakute

 

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3174682/Old-age-not-sissies-Stunning-Iman-looks-flawless-shares-series-fierce-Instagram-posts-mark-60th-birthday.html

Edited by Hella
Link to comment

aj ukratko šta kažu ekvidistancirani mudraci šta je tražio u klonji s klincem od 14 mrzi me da čitam 20 strana  :fantom:

 

Eno ti Yolo objasnio u dve reci, "pravi sotir" :nobles:

 

 

@nera, +1

Edited by Caligula
Link to comment

Citam ovo i ne verujem da se ovde spocitava Beowlu za moralisanje u ovom slucaju. 14-godisnjak je u svakom smislu dete dok neki ovde to guraju u stranu zarad diskusije.

Hello, bre, 7mi razred.

Edited by Friend
Link to comment

Znam ja lika koji je u fazonu da startuje ribe ispod 20, a on je 40+ (plus je u fazonu da fejkuje godine kad izlazi). Doduše, počeo je da izlazi tek sa 30, kapiram da je sad na tom nivou emocionalne inteligencije.

 

Ne mogu da zamislim situaciju da muvam nešto barely legal, jednostavno nismo na istom nivou emocionalnog razvoja. Bez obzira što je zakonito. Doduše, zakonito je i prijavljivati prosjake i babe koje prodaju cveće i gaće na kartonima, a u NS i one koje hrane lutalice.

Link to comment

Znam ja lika koji je u fazonu da startuje ribe ispod 20, a on je 40+ (plus je u fazonu da fejkuje godine kad izlazi). Doduše, počeo je da izlazi tek sa 30, kapiram da je sad na tom nivou emocionalne inteligencije.

 

Ne mogu da zamislim situaciju da muvam nešto barely legal, jednostavno nismo na istom nivou emocionalnog razvoja. Bez obzira što je zakonito. Doduše, zakonito je i prijavljivati prosjake i babe koje prodaju cveće i gaće na kartonima, a u NS i one koje hrane lutalice.

 

da, to je to, znam i ja par primeraka :D

Link to comment

na stranu egzoticna plemena... uvek se iznova iznenadim kada mi neko spomene kako je u detinjstvu imao podosta starijeg loversa ili prva seksualna iskustva sa vrsnjacima - rodjacima ! valjda zato sto ne spada u meni poznate dimenzije... ima i onih koji su trpali na suncu zagrejanu dinju, ali to je vec oftopik. cinjenica da radoznalost i potreba za eksperimentisanjem postoje znaci da je sve to normalno.

Link to comment

 

Ne mogu da zamislim situaciju da muvam nešto barely legal, jednostavno nismo na istom nivou emocionalnog razvoja. Bez obzira što je zakonito. Doduše, zakonito je i prijavljivati prosjake i babe koje prodaju cveće i gaće na kartonima, a u NS i one koje hrane lutalice.

+1

Zakonito je i da u brak stupaju osobe različitog pola. Oćete istopolni brak? Jbg, nije po zakonu. Ili kad pizdimo što neko dobije par godina za neku količinu. Jbg, tako je po zakonu.

Vrhunski argument.

Link to comment

Obljuba gospođe ministarke

 

 

Objavljeno od strane Peđa B. Đurović

 

 

 

 

 

Obljuba je ovih dana tema broj jedan u Srbiji. Medijska mašinerija pod kontrolom glavnog i odgovornog urednika iz Nemanjine 11 otvorila je proteklih dana vatru iz svih raspoloživih oruđa po srpskom glumcu Goranu Jevtiću. Formalno postavljeni urednici, za koje je jasno da račune polažu isključivo prepodobnom velikomučeniku Aleksandru Vučiću, preuzimaju ulogu tužilaca i sudija, i kroz blato provlače nekoga ko je – u najgorem slučaju – samo osumnjičen da je počinio krivično delo obljube nad nemoćnim licem. Zadatak medija u uređenim državama jeste da obaveštavaju javnost o društveno bitnim događajima, ali Srbija je na tom planu otišla mnogo dalje. Medije uređuje premijer lično, na delu su izrazito jake ekonomska i autocenzure, i putem medija se do granica nepodnošljivog ispiraju mozgovi stanovništva. Da bi se prikrila nesposobnost vlasti, i da bi se fokus javnosti skrenuo sa životnih problema kao što su glad, siromaštvo, pljačka i prodaja države, izdaja, priznavanje nezavisnosti Kosova, itd… u medijima se svake sedmice lansira po neka afera, sa što je moguće sočnijim detaljima, i na taj način se gladnoj čaršiji baci koska koja će se glodati do sledeće manipulacije.

 

Goran Jevtić, glumac koji je široj javnosti postao poznat nakon što je sjajno odigrao geja u Dragojevićevom filmu „Parada“, svoj put po hodnicima pakla započinje briljantnom ulogom Nušićeve gospođe ministarke, u predstavi koja na duhovit i ubistveno precizan način ukazuje na negativne pojave u društvu, i aktuelnom režimu na vrlo direktan način gura prst u oko. Odmah nakon premijere usledio je i intervju sa Gondžom, koji je do te mere rasrdio srpskog premijera da je čak i javno rečeno da objavljeni razgovor nije po Vučićevoj volji. Odmah nakon toga u javnost je „iz izvora bliskih istrazi“ procurela informacija kako je taj Jevtić pedofil, koji je u zlo doba noći obljubio maloletnog dečaka. Ko god u tome nije prepoznao dobro razrađeni mehanizam naprednjaka, a on se svodi na diskreditaciju ličnosti koja se usudi da ih kritikuje, treba da se upita koliko realno sagledava stvarnost. Cela ta priča od samog početka debelo smrdi, i prepuna je kontradiktornih podataka, ali sve i da je postojalo nešto što je sumnjivo, posao je istražnih organa da se bave time, o tome ne treba da raspreda čaršija i o tome ne treba da donose sud mediji. U Srbiji, gde su „Parovi“ najgledaniji program na svim televizijama, režim lako rešava sukobe sa neistomišljenicima. Na više ili manje suptilan način urednicima medija se da do znanja o čemu bi veliki vođa voleo da se piše, dostave im se podaci isfabrikovani u mračnim podrumskim prostorijama obaveštajne kuhinje, i rat protiv targetiranog protivnika režima može da počne. Taj rat traje obično do stvaranja neke nove, aktuelnije afere, a sam epilog i nije preterano bitan. Važno je lik i delo odabrane mete provući kroz što je moguće dublji glib, a onda je jednostavno odbaciti i ostaviti da smrdi na fekalije kojima je u medijskoj hajci namazana.

 

Goranu Jevtiću se u ovom slučaju na teret stavljaju dva krivična dela, optužnica je podignuta za delo obljube nad nemoćnim licem, kao i za delo nedozvoljene polne radnje. Ceo slučaj zasniva se na svedočenju žrtve, a srpski mediji su to preneli na sledeći način: Prema dečakovoj verziji, incident se dogodio u četiri sata posle ponoći. Obojica su bili pripiti i glumac je u jednom trenutku poljubio dečaka. Ovaj ga je odgurnuo, ali je glumac tada seksualno iskoristio maloletnika, koji je nakon par minuta iz toaleta istrčao uplakan. Ne želeći ni u jednom trenutku da prejudiciram bilo šta, kao ni da preuzimam ulogu istražnih organa i da naslućujem šta se zapravo sporne noći desilo, prosto moram da postavim nekoliko pitanja.

 

Šta dečak od 15 godina radi u pozorištu u 4 ujutro, i pri tom je pripit?

 

Znaju li roditelji tog dečaka (ali i bezbroj drugih) šta im rade deca, kuda se kreću, šta rade kada su napolju, i kakvi se vraćaju kući?

 

Kako je došlo do toga da glumac poželi da u wc-u poljubi dečaka?

 

Kada se dečak požalio upravniku pozorišta u Somboru, i zbog čega odmah nije pozvao policiju?

 

Previše je tu spornih i vrlo sumnjivih detalja, ali ja na sebe zaista ne želim da preuzimam ulogu istražitelja. Neka se time bave ljudi koji za to primaju platu iz džepova građana Srbije, i neka tužilaštvo i sud ustanove sve činjenice, izvedu dokaze i donesu konačan sud o tome da li je obljube bilo ili nije. Niti želim na bilo koji način da pravdam nasilje, još manje želim da branim bilo kog osumnjičenog, ali kao neko ko se bori za civilizovano društvo želim da verujem u prezumpciju nevinosti, te je za mene jedina relevantna informacija ona koja je potvrđena donošenjem pravosnažne presude. U ovom slučaju sve mi liči na to da su mediji dobili zadatak da rade na diskreditaciji ličnosti glavnog glumca problematične predstave, a dok se sudski proces završi postaće potpuno nevažno da li je krivično delo uopšte počinjeno ili nije. Jedan čovek je, zbog neslaganja sa režimom, dobio etiketu pedofila, i to je nešto što će ga pratiti celog života. Živimo u društvu gde uopšte nisu važne činjenice, i gde istina ima bezbroj lica, i čak i da se desi da Jevtića sud oslobodi odgovornosti i utvrdi da krivičnog dela nije bilo, uvek će biti onih koji će komentarisati „Ma pusti, gde ima dima tu ima i vatre, pa on je bre garant i peder i pedofil, jesi ga video u ‘Paradi’?“.

 

A u međuvremenu… U međuvremenu roditelji maloletne dece bivaju prinuđeni da se očajnički bore za preživljavanje, da rade više poslova istovremeno, da odsustvuju od kuće, a i kada su tu, beže od ogavne stvarnosti i okreću se još ogavnijim reality programima, kojima ih bombarduju mediji, za koje je već ustanovljeno po čijem diktatu rade. Po diktatu onoga kome odgovara da se stanovništvo pretvori u gomilu nemislećih robova, kojima su mozgovi isprani i izbaždareni na samo jedan cilj: preživeti. U toj borbi za golu egzistenciju i u dobrovoljnom pristanku na ispiranje mozgova, roditelji zanemaruju svoju osnovnu obavezu, a to je da izvedu decu na pravi put, i da im u skladu sa mogućnostima na sve moguće načine pomognu da stasaju u psihički i fizički zdrave ljude. Ljudi sve više idu linijom manjeg otpora, krijući se iza izgovora da ne žele da izdvajaju svoje dete od vršnjaka i da ga na taj način traumatizuju, pa je tako postalo sasvim normalno da se izlazi tek posle ponoći, da se u provodu ostaje do ranih jutarnjih sati, a ono što omladina radi dok je van kuće može se okarakterisati u najmanju ruku kao vrlo skaradno. Maloletničke prostitucija i delikvencija cvetaju, devojčice zahvaljujući uzorima sa estrade koračaju stazama kurvanja i drugog vrlo sumnjivog ponašanja, dečaci se ugledaju na „kontroverzne biznismene“ i „žestoke momke sa gradskog asfalta“ pa se odaju kriminalu i pre nego što počnu da se briju. Roditelji, osećajući grižu savesti što deci nisu u stanju da pruže koliko toliko normalno detinjstvo, pred problemima jednostavno žmure, tešeći se da se one najgore stvari dešavaju drugima. Postoji i druga vrsta roditelja, onih ogrezlih u gomilanje već nagomilanog kapitala, koji ljubav svoje dece kupuju basnoslovno skupim poklonima, nesvesni činjenice da kupivši starijem maloletniku ili mlađem punoletniku besan auto neće doprineti da se on dobro oseti, već će mu poremetiti sliku o sistemu vrednosti, a istovremeno će mu potpisati smrtnu presudu, čije izvršenje zavisi isključivo od gospodina Slučaja i gospođe (Ne)Sreće.

 

Ukoliko je do krivičnog dela u somborskom pozorištu došlo, Goran Jevtić treba da odgovara za to, u to nema sumnje. Ukoliko je krivičnog dela bilo. Podjednako veliku odgovornost, međutim, snose i roditelji dečaka kojima je sasvim normalno da se njihov 15-godišnji sin u 4 ujutro „pripit“ nalazi van kuće. A najveći krivci za činjenicu da čaršija proteklih dana bruji o „obljubi“ (ma šta taj pojam značio) jesu premijerovi poslušni urednici, koji po ko zna koji put stavljaju medije u službu režima, i koristeći Gebelsovu tehniku „Hiljadu puta izgovorena laž postaje istina“ ispiraju zatupelom plebsu i to malo zdravog razuma koje mu je preostalo.

 

Pustite medijske afere, ne nasedajte na medijske trikove i manipulacije iz kuhinje Tonija Blera i drugih savetnika najvećeg srpskog manipulatora, okrenite se svojoj deci. Dok još imate kome da se okrenete. Ako ništa drugo, oni su naša budućnost. A i kada smo ih stvarali, preuzeli smo odgovornost za njih.

 

 

via TT

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...