Peter Fan Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Plate lekara su ok, a posao je laksi nego u Nemackoj. Slovenke su nemoralne. "Pos'o je dobar, a para laka Burazera je munt'o Šefket Ramadani.."
ToniAdams Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Plate lekara su ok, a posao je laksi nego u Nemackoj. Slovenke su nemoralne. ima li danas iceg za sta nisi strucan? poslednja slovenka koju si video je mateja svet na reklami za pastu za zube, a verovatno i prva. elem, stejnse, kolka ce ti biti plata? sestra od strica je tamo lekarka, al me mrzi da je pitam
Marcus Wulffings Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) v sloveniji su najizraženija mala i srednja preduzeća, od deset do dvesta zaposlenih, i mislim da je relativno težko naći posao sada Edited July 17, 2015 by Marcus Wulffings
steins Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 ima li danas iceg za sta nisi strucan? poslednja slovenka koju si video je mateja svet na reklami za pastu za zube, a verovatno i prva. elem, stejnse, kolka ce ti biti plata? sestra od strica je tamo lekarka, al me mrzi da je pitam nisam siguran 2 do 2,5 tisuće ojra. Početna. i ja sa jedne strane slušam da je teško tamo naći posao, ali mu ja dodjem neki visokostručni kadar sa traženom specijalizacijom pa mi je valjda malo lakše.
Dagmar Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Uh pa super su im plate, znam da su solidni ali ne bas da su im plate vece 4-5 puta nego za nase lekare.
aram Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 +1 samo preciziraj dobro sve. nemoj da ispadne da je to bruto plata... :D
wall Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Slo extra. Maribor, bio dva puta u zadnjih par godina, sutra bih se tamo preselio. BG na nekih 5 sati, Austrija iza krivine, Trst je naš isto... Grad ima sve što ti treba a Pohorje na 15 min.
ToniAdams Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Slo extra. Maribor, bio dva puta u zadnjih par godina, sutra bih se tamo preselio. BG na nekih 5 sati, Austrija iza krivine, Trst je naš isto... Grad ima sve što ti treba a Pohorje na 15 min. +1 savrsena zemlja, mimo slovenaca :(
Dagmar Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 +1 savrsena zemlja, mimo slovenaca :( A Bosanci su ti kao ok?
JozoMujica Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Slo extra. Maribor, bio dva puta u zadnjih par godina, sutra bih se tamo preselio. BG na nekih 5 sati, Austrija iza krivine, Trst je naš isto... Grad ima sve što ti treba a Pohorje na 15 min. +1
Cash Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) Maribor je dosadan grad. Laibah je zakon do Bg avtom za 5 sati, do mora imaš sat vremena, Bled je isto blizu. A i Janković je bas fino sredio Ljubljanu. Edited July 17, 2015 by Cash
Recommended Posts