Mr.Blonde Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Nema potrebe za onim silovanjem Sent from my iPhone using Tapatalk Ewo ispravak: naguzio
Mr.Blonde Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 pa još margaritu... pa nije derpe valjda...
bradilko Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Vrijeme je da proglasim pobjednika, tj. NAJBOLJI EX.YU band svih vremena prema stručnjacima parapsihopatologije: one and only: A Z R A Finale rezultat: Azra 34:17 Ekv -------------------------------------------------------------------- Svaka čast totalno zasluženo, ja očekivao pušenje i azru u finalu ,ali može i ovako. U biti još je slađe kad vidim s kolikom razlikom je štulić silovao margaritu.... Za kraj po mom mišljenju njihova najjača stvar: A, šta da radim kada odu prijatelji moji kada ode djevojka na koju bacam oči i tako redom dan za danom na javnim mjestima s gitarom naravno da uvijek netko dođe da me čuje makar i kradom ništa mi više nije važno našao sam dobar bend želim samo da sviram da se otkačim i to je sve ljudi samo govore zašto si nervozan ljudi samo pričaju ne budi tako grozan ljudske usne šapuću šuljaj se ti kradom izbjegavaj nevolje skinut će ti glavu ništa mi više nije važno našao sam dobar bend želim samo da sviram da se otkačim i to je sve nije djabe pevo cover cuko
bradilko Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) a najbolji su bili badvajzeri.sad nesto se mislim,oletvljen i pune guzice jebene soli morske Edited July 22, 2015 by bradilko
Papovac Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Ewo ispravak: naguzio osim sto imas ogavan muzicki ukus jos si i glup i zao. carobna kombinacija.
atajlo Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 E stvarno - ovo je prvi (nadam se i poslednji) put da se obraćam moderaciji, ali uopšte nije, ni približno, dovoljno da na ban logu stoji objava da je ovaj dobio tri dana zbog flejma. Daj neka neko obriše ovo o M. (ma neka sve pobriše, najbolje); kol'ko god da je topik igrarija i beznačajan, blam mi da mi ime, čak i lažno, bude uz ovaj prostakluk.
Recommended Posts