al bundy Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 azruljak, of skroz zakaj? dublji impakt, definetli
MiddleClass Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Dirlija je najbolja pjesma exyu prostora. Glasam za nju.
ToniAdams Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Dirlija je najbolja pjesma exyu prostora. Glasam za nju. a puteru puteru?
Sestre Bronte Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Dirlija je najbolja pjesma exyu prostora. Glasam za nju. bolja je baba - 3 debela praseta
halloween Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 EKV iz mnogo razloga, a najviše što njihova bolje zvuči uživo.
Mil@n Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Dirlija je najbolja pjesma exyu prostora. Glasam za nju. Jel to skraćeno ono od Delče O Dirla Da Di Rla Da Da?
Indy Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Azra je rur, ekv je urban. Bob Dylan je rur, Milli Vanilli* je urban. *Uz izvinjenje EKVu o kojima ne mislim mnogo lose.
Indy Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Kako bilo, ako je glas bazirao na rur vs urb, onda ga nije bazirao na glazbi.
Mr.Blonde Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Vrijeme je da proglasim pobjednika, tj. NAJBOLJI EX.YU band svih vremena prema stručnjacima parapsihopatologije: one and only: A Z R A Finale rezultat: Azra 34:17 Ekv -------------------------------------------------------------------- Svaka čast totalno zasluženo, ja očekivao pušenje i azru u finalu ,ali može i ovako. U biti još je slađe kad vidim s kolikom razlikom je štulić silovao margaritu.... Za kraj po mom mišljenju njihova najjača stvar: A, šta da radimkada odu prijatelji mojikada ode djevojka na kojubacam očii tako redom dan za danomna javnim mjestima s gitaromnaravno da uvijek netko dođeda me čuje makar i kradomništa mi više nije važnonašao sam dobar bendželim samo da sviramda se otkačim i to je sveljudi samo govorezašto si nervozanljudi samo pričajune budi tako grozanljudske usne šapućušuljaj se ti kradomizbjegavaj nevoljeskinut će ti glavuništa mi više nije važnonašao sam dobar bendželim samo da sviramda se otkačim i to je sve
sekretar Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Nema potrebe za onim silovanjem Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts