San Epifanio Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Srecom, pa ulaskom Barklija sa klupe dobijam sanse za prvenac u ovoj sezoni. Sve pod uslovom da Mancester da gol.
malkin Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 kakvo govno od sezone. a fino me je dobri malkin pitao ocu li da batalim i odem na vrhuncu slave. crni malkine, dobijas, ne? imaš +4 i Ričardsa protiv mojih Pajeta i Mahreza. mogu odmah da ti pružim ruku i čestitam zasluženu pobedu. Sezona kad svi sakupe po 1, 2 ili 3 boda +1
Lezilebovich Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 bye bye runi i oxi, dobrodošli lukakara i mikrofonko.
Nevernik Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Desetak poena otislo u zadnjim minutama. 3 povredjena igraca. Katastrofa subota. Ostaje nada da ce Payet da poludi sutra.
zoki Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 U duelu titana, kripl fajtu nad fajtovima adasevic vodi 22:21, sutra moji Mahrez i Šmajser preokreću ali u ponedeljak cenjeni neprijatelj zadaje završni udarac sa Krularom i Pajom
Muwan Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Od svih malera koji me snalaze iz kola u kolo izdvojio bih ovaj najsvežiji, kada se protivniku povredi mrtvi Rooney© a zamenik mu ladno Cech. Naravno moj CS od Arsenala ne biva jer Mertesacker ne igra ali barem protivnik ima Koscelnyja. Čestitam zasluženu pobedu i radujem se činjenici da potpuno opušteno i bez trunke stresa mogu da odigram ostatak sezone.
MancMellow Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ono kad United pobedi 3-1, ali taj 1 postigne napadac koga si pre dva kola doveo u fantasyju :D
ArleKino Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Meni kapiten Alexis, u vezi još Santi i turski Nijemac. Kakav je divan osjećaj vidjeti Alexisa da pogađa dvije stative i Švabu kako promašuje zicer nakon Cazorline asistencije.
Remi Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ono kad United pobedi 3-1, ali taj 1 postigne napadac koga si pre dva kola doveo u fantasyju :D Ili još bolje kad ga prodaš pred ovo kolo i on ti skine klin šit.
MancMellow Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 (edited) :D generalno, nije ovo lose, apsolutno nije za poredjenje sa FM-om. Maksimalno oduzima...recimo sat-dva sata nedeljno (odnosno u subotu ujutru). Nije opasno. Bar za sada ^_^ Edited September 12, 2015 by MancMellow
Remi Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ček bre, pa još ti se nije desilo da petkom pijan za šankom nameštaš tim :)
MancMellow Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ček bre, pa još ti se nije desilo da petkom pijan za šankom nameštaš tim :) ne :D subota u 10-11
Daddy Cool Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Jos sutra Kane da upise prvenac i da onda ja proslavim svoj prvenac... Giroud kapiten - gol za 15 minuta u igri. Benteke gol isto pri kraju, vezni red i dalje mrtav na celu sa famoznim Ritchiem, ali tesi me sto sam pre ovog kola bar prodao Hazarda i ne drzim njegovih 11,4 miliona za ukras.
ducca Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ritchie je ovogodisnji top flop, ishajpovan na startu sezone kao potencijalni dark horse a zapravo je igrac za C'ship i nista vise. Gradel je dosta pokazao u prvim tekmama i njegova povreda moze da ih kosta ispadanja na kraju...
Recommended Posts