September 12, 20159 yr Author Две стативе, још једна одбрана и две лопте које би неки бољи центарфор претворио у гол, односно у његову асистенцију. Edited September 12, 20159 yr by Прслин
September 12, 20159 yr Author Има га и убибоби, тако да ме за то боли уво. Врло смо изједначени, можда само три играча се разликују. Главна битка је Чех / Батланд и он је за сада добија захваљујући ових тридесетак одбрана које клинац има до сада.
September 12, 20159 yr Neverovatno je kako nece Sancheza, jes da kosta boga oca ali stalno je u sansi, i nikako da krene :( Odose vozovi dok on metne kakav bod na tablu... Sad tek videh da je Aguero cao Edited September 12, 20159 yr by ducca
September 12, 20159 yr Ajde i ja jednom da ubodem sa izborom kapitena. A kakve su nade da Mertootpuštač ikada više ugleda teren?
September 12, 20159 yr Ramsey :( Sta ja da radim s ovim covekom... Edited September 12, 20159 yr by Calavera
September 12, 20159 yr Neverovatno je kako nece Sancheza, jes da kosta boga oca ali stalno je u sansi, i nikako da krene :( Odose vozovi dok on metne kakav bod na tablu... Sad tek videh da je Aguero cao Opet se povredio? Šta je, bre, sa ovom sezonom?
September 12, 20159 yr Yaya za kraj ne uspeva da utera sa metar. Koji je smisao ove sezone, zašto mi ovo igramo uopšte?
September 12, 20159 yr kakvo govno od sezone. a fino me je dobri malkin pitao ocu li da batalim i odem na vrhuncu slave. crni malkine, dobijas, ne?
September 12, 20159 yr iskusno... Uspeo bar ovo da izjinxujem. Jedno od onih kola kad svi sakupe po 1, 2 ili 3 boda