Svarog Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 kakav vrhunski transfer s moje strane. napadač Lestera out, napadač Lestera in. neću vam kažem koji su. sem što sam već više puta ovde kukao na Ulou.
ubibobi Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Jebe Kurta pa ne vadi... od onog crvenog u prvom kolu, do pada cene u drugom kolu,preko hrpe primljenih golova u trecem i cetvrtom, sve do ove povrede u petom ,bas pred mec sa srecnim prslinom bar se tradicija nastavlja,nakon odradjenog W.C.-crna serija bez kraja
goofs Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Zaboravio sam pravilo - imao sam dva transfera pred ovo kolo, iskoristio jedan, oce ovaj drugi da mi propadne? Pred sledece kolo cu opet imati samo jedan, iako budem sacuvao ovaj?
Lezilebovich Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Nece propasti, imaces i za sledece kolo 2 Edited September 11, 2015 by Lezilebovich
Прслин Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 Jebe Kurta pa ne vadi... od onog crvenog u prvom kolu, do pada cene u drugom kolu,preko hrpe primljenih golova u trecem i cetvrtom, sve do ove povrede u petom ,bas pred mec sa srecnim prslinom bar se tradicija nastavlja,nakon odradjenog W.C.-crna serija bez kraja Имам и ја Курту, пријатељу.
Sam Spade Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 prvi trijunf! :0.6: hvala Spejde na puštanju, upamtiću ti ovo. kad sam video da moji bogalji idu protiv navale Aguero-Runi-Kosta, mislio sam da mi nema spasa... brat Andre i brat Rasim izvadili stvar. i Pelara legenda! El to znači da igramo 3 za 3? Ta moćna navala zajedno ima 2 gola i 2 asist.
ducca Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Myhill ipak brani, Van Dijk unesto Yoshide, Mane iznenadjujuce na klupi, Mertesackera nema i dalje, Walcott u napadu...
Gylfi Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Значи Јаја иза Кума. Pokusni Kumić, koji ima strašnu statistiku bez Silve, "iza" Bonija. Mada, poželjno je i da Jaja što više izišeTM.
Прслин Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 Да сам оставио капитенску на Санчезу, тачно бих изумро као врста у ових 10 минута.
Recommended Posts