Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

kakav vrhunski transfer s moje strane. napadač Lestera out, napadač Lestera in. neću vam kažem koji su. sem što sam već više puta ovde kukao na Ulou.

• Replies 4k
  • Views 164.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jebe Kurta pa ne vadi... od onog crvenog u prvom kolu, do pada cene u drugom kolu,preko hrpe primljenih golova u  trecem i cetvrtom, sve do ove povrede u petom ,bas pred mec sa srecnim prslinom  :isuse: bar se tradicija nastavlja,nakon odradjenog W.C.-crna serija bez kraja

Zaboravio sam pravilo - imao sam dva transfera pred ovo kolo, iskoristio jedan, oce ovaj drugi da mi propadne? Pred sledece kolo cu opet imati samo jedan, iako budem sacuvao ovaj?

Nece propasti, imaces i za sledece kolo 2

Edited by Lezilebovich

• Author

Jebe Kurta pa ne vadi... od onog crvenog u prvom kolu, do pada cene u drugom kolu,preko hrpe primljenih golova u trecem i cetvrtom, sve do ove povrede u petom ,bas pred mec sa srecnim prslinom :isuse: bar se tradicija nastavlja,nakon odradjenog W.C.-crna serija bez kraja

Имам и ја Курту, пријатељу.

Ali izamenuzanjega 

prvi trijunf!  :0.6:

hvala Spejde na puštanju, upamtiću ti ovo.

kad sam video da moji bogalji idu protiv navale Aguero-Runi-Kosta, mislio sam da mi nema spasa... brat Andre i brat Rasim izvadili stvar. i Pelara legenda!

El to znači da igramo 3 za 3? :fantom:

Ta moćna navala zajedno ima 2 gola i 2 asist.

De Bruyne na klupi, Rasim ni na klupi :isuse:

• Author

Значи Јаја иза Кума™. :fantom:

Myhill ipak brani, Van Dijk unesto Yoshide, Mane iznenadjujuce na klupi, Mertesackera nema i dalje, Walcott u napadu...

1 je Diego Kosta! žuti u 90. minutu :Hail:

Значи Јаја иза Кума™. :fantom:

Pokusni Kumić, koji ima strašnu statistiku bez Silve, "iza" Bonija. Mada, poželjno je i da Jaja što više izišeTM.

costa puno costa. pedro pederski

• Author

Да сам оставио капитенску на Санчезу, тачно бих изумро као врста у ових 10 минута.

Sto, sta radi? Ja sam mu ostavio traku :(