Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

kakav vrhunski transfer s moje strane. napadač Lestera out, napadač Lestera in. neću vam kažem koji su. sem što sam već više puta ovde kukao na Ulou.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Jebe Kurta pa ne vadi... od onog crvenog u prvom kolu, do pada cene u drugom kolu,preko hrpe primljenih golova u  trecem i cetvrtom, sve do ove povrede u petom ,bas pred mec sa srecnim prslinom  :isuse: bar se tradicija nastavlja,nakon odradjenog W.C.-crna serija bez kraja

Posted

Zaboravio sam pravilo - imao sam dva transfera pred ovo kolo, iskoristio jedan, oce ovaj drugi da mi propadne? Pred sledece kolo cu opet imati samo jedan, iako budem sacuvao ovaj?

Posted (edited)

Nece propasti, imaces i za sledece kolo 2

Edited by Lezilebovich
Posted

Jebe Kurta pa ne vadi... od onog crvenog u prvom kolu, do pada cene u drugom kolu,preko hrpe primljenih golova u trecem i cetvrtom, sve do ove povrede u petom ,bas pred mec sa srecnim prslinom :isuse: bar se tradicija nastavlja,nakon odradjenog W.C.-crna serija bez kraja

Имам и ја Курту, пријатељу.

Posted

prvi trijunf!  :0.6:

hvala Spejde na puštanju, upamtiću ti ovo.

kad sam video da moji bogalji idu protiv navale Aguero-Runi-Kosta, mislio sam da mi nema spasa... brat Andre i brat Rasim izvadili stvar. i Pelara legenda!

El to znači da igramo 3 za 3? :fantom:

Ta moćna navala zajedno ima 2 gola i 2 asist.

Posted

Значи Јаја иза Кума™. :fantom:

Posted

Myhill ipak brani, Van Dijk unesto Yoshide, Mane iznenadjujuce na klupi, Mertesackera nema i dalje, Walcott u napadu...

Posted

Значи Јаја иза Кума™. :fantom:

Pokusni Kumić, koji ima strašnu statistiku bez Silve, "iza" Bonija. Mada, poželjno je i da Jaja što više izišeTM.

Posted

Да сам оставио капитенску на Санчезу, тачно бих изумро као врста у ових 10 минута.