zoki Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Možda traže matični jer moraš da budeš punoletan ako se već igra za lovu
Timmi Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 koji je koncept ovoga? Vidim nekakve turnire i da moze da se pravi timova koliko hoces. To mi izgleda kao igranje na cisti user.
Calavera Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 (edited) Imas u dnu stranice pravila igre i bodovanja, pa citaj. Ti turniri sto traju 1 dan realno jesu na user, ali valjda ce biti i nekih na duzi period. Meni se jos ne registruje dok ne proverimo sta ce im tacno JMBG, pogotovo sto im politika privatnosti izgleda ovako: Kompanija izjavljuje svojim Korisnicima da će, u najširem mogućemo obimu, ceniti i poštovati njihove lične podatke i preopoznaje potrebu za zaštitiom ovih podataka koje je Korisnik učinio dostupnim Kompaniji i/ili koje je Kompanija prikupila na drugi način. Mislim da imaju twitter nalog, mogao bi neko da ih priupita™. Edited September 4, 2015 by Calavera
Calavera Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Nema veze, evo sta im stoji na fejsu: Greskom je ostavljeno da JMBG bude obavezno pojle, sutra će se ukloniti da stoji kao obavezno i moći ćete bez njega da se registrujete. Večeras možete stvatiti bilo koji broj od 13 cifara. Narednih dana kada na sajtu pored besplatnih takmičenja budu organizovani i turniri za novčani ulog, kao i turniri gde će učešće biti beslatno a nagrade u novcu JMBG će vam biti neophodan da biste mogli da povučete dobitak. Propisi Republike Srbije su takvi da sve operacije sa novcem zahtevaju JMBG i ukoliko budete želeli da učestvujete na tim takmičenjima moraćete da ostavite JMBG. Ukoliko želite samo da se igrate sa svojim prijateljima i da igrate besplatna takmičenja JMBG vam nije neophodan.
Прслин Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Врло ме чуди што после скоро десет година играња још увек имам шта ново да сазнам о Фантази правилима. "In the event of a tie between teams, the team who has made the least amount of transfers will be positioned higher. Any transfers made using a wildcard will not count towards total transfers made."
Timmi Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 stvarno ne vidim kako to pravilo utice na tebe
ubibobi Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Врло ме чуди што после скоро десет година играња још увек имам шта ново да сазнам о Фантази правилима. "In the event of a tie between teams, the team who has made the least amount of transfers will be positioned higher. Any transfers made using a wildcard will not count towards total transfers made." Pusti ti njih neka kenjaju i nastavi prslinovanje...bar jos sledece kolo <_<
Прслин Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Занимљиво да сте се баш вас двојица експресно огласили да ми објасните како то правило нема везе са мном и да могу слободно да наставим са прслиновањем. Хмммм... можда би требало да проверим са киме играм у следећа два кола. 5 Bobi van kenobi v ФК West Ham 6 ФК West Ham v SPark
Lezilebovich Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 novo kolo nova avantura novi igrači : De Bruyne - 10 ; Martial - 8
Zoidberg Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 (edited) Kako sam načeo divlju kartu dok je još trajalo prethodno kolo, pokupovao sam sve ove igrače kojima raste cena očekujući da će nekima od njih skočiti do 0,2 (računam, ima vremena za dvonedeljnu pauzu) pa da bar zaradim 0,1 na prodaji ako već ne planiram sve da ih zadržim. Međutim, izgleda da ni 230-240 hiljada transfera nije dovoljno za to. :( Kako god, sad treba biti obazriv kako će izgledati timovi nakon što zaigraju novopridošli igrači. Zna li neko sa većom sigurnošću koga potencijalno mogu da izbace iz postave De Brujne i Otamendi u Sitiju? Pretpostavljam da su Sterling i Navas najverovatniji za prvog, a Mangala za drugog? Ili će opet ići u one sumanute rotacije kada je najbolje imati Harta na golu i Aguera u napadu kad nije povređen, jer svi ostali igraju parna i neparna kola? :D Isto tako, koliko je siguran Pajet u Vest Hemu nakon ekipe koja je stigla? Što se mene tiče, razmišljam da vratim Runija u stroj i stavim mu © , jer kapiram da kad tad mora dati gol, a gde je bolja prilika kad treba da se nadtrčava sa Lovrenom. :D Edited September 10, 2015 by Zoidberg
Прслин Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Де Брујне је уместо Наваса, Стерлинг и Пајет најсигурнији могући стартери.
ducca Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 (edited) Otamendi ce i dalje grejati klupu sto se CB tice, bar za sad, osim ako ga ne stavi na RB s obzirom da je Sanja upitan a Zaba out za vikend. Nisam 100% ubedjen i da ce KDB odma u startnu protiv Palaca, tek je juce prvi put trenirao sa novim saigracima, ne bi me iznenadilo da Pelegrini ipak krene sa uigranom postavom, triki je gostovanje i morace neko da pomaze sa Bolasijem i Soareom po desnoj strani, tesko da ce to bas dB da odradi bolje od Navasa... Edited September 10, 2015 by ducca
Zoidberg Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ok, hvala obojici. :) Pajet ostaje, merkao sam Navasa ali mislim da ipak ne smem da rizikujem.
Recommended Posts