Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted (edited)

@Nevernik

Da ne bi Tadije, opet bih se provukao na Rooney+Shaw+Sigurdsson 13p vs. Darmian+Depay 2p kroz iglene uši u poslednjem trenutku. Ovako mi Tadić ničim izazvan donese najbolji nedeljni skor u Beton ligi sa 58 poena, a u Classicu skok iz grupe 100+ na 69.

Pa ipak, šta sam mislio o svom timu, najbolje govori divlja karta koja je aktivirana u toku jučerašnjeg dana. Prodao sam sve igrače osim Krula i Payeta, uključujući i pomenutog Tadića koji me je danas nenadano obradovao. Sad ću se svakako igrati sa divljom kartu u sledećih 12 dana i gledati bar da podginem vrednost tima sa kriminalnih 99.0 kolika mu je trenutno.

Interesantno, u prva tri katastrofalna kola od kojih dva nisam bio uz kompjuter, uspeo sam nekako da dođem do 2 pobede pa uz ovu treću današnju držim korak sa vodećim timovima, tj. zaostajem 1 bod za novim liderom. Ranijih godina mi se dešavalo da krenem sa fantastičnim skorom u Classicu, a da u H2H visim u donjoj polovini. Sad se dešava obrnuto.

Za sledeće kolo ostaje dilema da li će Morževi jesti mančesterski mančmelou ili će im, pak, ostaviti gorak ukus u ustima. :D

Edited by Zoidberg
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Cestitke Cevapu na pobjedi. Presudilo je to sto je njegov Sinclair donio 14 poena, a moj Ayew samo™ 13. Ostajem zakucan za dno tabele bez bodova. Beton ligo stizem ti. :cry:

ja realno imao srece

u 4 kola 3 pobede a ni jednom nisam ubo kapitena

Posted

U večerašnji duel sa Garnirungom ulazim sa izuzetno niskim očekivanjima... Lomio sam se da li da podivljam i rešim se kostura tima iz Southamptona, ali sam ipak odlučio da sačekam još kolo-dva... U svakom slučaju, nadam se da poraz neće biti suviše brutalan...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Uprkos kuknjavi na njihov račun pre početka kola, trio iz Southamptona mi je doneo odlučujuće bodove za pobedu protiv Garnirunga... 3-1 w-l pred reprezentativnu pauzu, bolji start nego prošle sezone....

Sent from my A0001 using Tapatalk

Posted

Jebeni tandem iz Junajteda, memfis i runi vola ne mogu da ubodu al žuti mogu.

Bye bye memfis, runija još čekam ...

Posted

kako sam vizionarski prodao Maneta i doveo Jaju :frust:

jedva sam skrpio 11 na terenu. sve tri izmene nisu ni ulazile.

zreo sam za divlju kartu. samo kad bi znao šta da dovedem to bi imalo smisla.

što se tiče megdana s Beowlom, to je iz moje perspektive bilo ovako:

Posted

Nova pobeda, 3 u sezoni, nad fenom™ i selidba u top 4.

Reprezentativnu pauzu cemo iskoristiti za mini pripreme u Grckoj :fantom:

Posted

@Nevernik

Da ne bi Tadije, opet bih se provukao na Rooney+Shaw+Sigurdsson 13p vs. Darmian+Depay 2p kroz iglene uši u poslednjem trenutku. Ovako mi Tadić ničim izazvan donese najbolji nedeljni skor u Beton ligi sa 58 poena, a u Classicu skok iz grupe 100+ na 69.

Jos sam ja zaboravio da mi sleduje -4 zbog zamene Runi - Aguero.

Posted (edited)

Dupli

Edited by Nevernik
Posted

Mogao bi kdb da smanji broj dodira sa loptom kolege Silve, samim tim i verovatnocu za asist ili gol...

Posted

bravo kolege sa betona  :Hail:

tim nastelovan i utegnut jos pre par dana ceka ko zapeta puska. jedino oko cpt-a imam dilemu, da ne kazem trilemu.  

Dziberu, spremi se, objavljujem ti rat!

:fantom:

Posted

ako nekome nije dovoljan samo da gubi u h2h , nego želi još i da gubi novac na fantaziju, verovatno će moći ovde http://fantasynova.rs/

Proradilo ovo, mada trenutno imaju samo takmicenja za Eurobasket. Samo sto traze JMBG pri registraciji, nesto mi tu sumnjivo  :unsure:

Posted

Možda je zbog tačne identifikacije nagrađenih mada se u Srbiji to uvek pretvori u neku tešku zloupotrebu.

Posted

da da, to sa jmbg nije baš neka dobra ideja