sekretar Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Da li je previse da ocekujem da Smoling skrivi crveni, da Tadic ne odigra vise od 60 minuta i Pele da se povredi ? :) Izvini Limanac
Pokojni Ruxin Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Mane mi donosi čak pobedu ako gomis ništa ne uradi. Ali naravno da će bafara da izdominira protiv van galovih mučenika
Aleksandar88 Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 0 bonusa za Pelea Posto obojica imamo Shawa, odlucuje duel Ayewa i Depaya. Valjda ce mrtvi Holandez da odbrani 6 bodova prednosti.
sekretar Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Prodam Hereru, uzmem Fellainia, naravno Herera startuje danas, cupavi klupa
ducca Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 (edited) Posto obojica imamo Shawa, odlucuje duel Ayewa i Depaya. Valjda ce mrtvi Holandez da odbrani 6 bodova prednosti. Mene je samo jos jedan gol Pelea mogao da izvadi, ovo je sah mat pozicija. Kvalitetno sam se samoubio bespotrebniom odlaskom u minus ovo kolo, da nisam nijednu izmenu napravio bio bih na 10 poena vise nego sad. Da ne propustim priliku i u odjavi se jos jednom najebem mile majke Kunu kapitenu, govnar da je bar asist imao Edited August 30, 2015 by ducca
Pokojni Ruxin Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Mane mi donosi čak pobedu ako gomis ništa ne uradi. Ali naravno da će bafara da izdominira protiv van galovih mučenika +1 Preveliki je car gomis, I'm not even mad
Прслин Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Andre Ayewe Ayew i mene jednom sunce da obasja +1 милион Доноси ми победу против Геија, само да Ромеро не одбрани неки пенал
Pokojni Ruxin Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Istrpite runija, to kad uđe u seriju pokoljenja će pamtiti
Recommended Posts