Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted (edited)

Raspali Kun jebao me i on da me jebo, igra kao picka. Da od 11 igraca apsolutno niko vec 2 kola nema nikakav ucinak, mizerija.

Edited by ducca
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Ne pamtim gori pocetak sezone, a da je toliko ljudi pogodjeno [emoji38]

Kao uragan Katrina jbte. Gomile nesretnika samo bauljaju okolo, ne znaju sta da rade i kuda dalje da idu

Sent from my Nexus 4

Posted

Au katastrofe :isuse:
Nije mi trebalo da još sabotiram samog sebe na ovu muku. Čestitke hagenu, ja dobacujem u vrh glave do 25 ovo kolo

Posted

Niko nista, slovom nista. Jebem ti sunce.

Posted

Sakhoooooo! Verovao sam ti i kada si ženu tukao, i kada su te ponovo privodili a nisam želeo da čitam zbog čega, kada su pisali da si žut i na 75%. Još dva Njukastlu, pa da se izljubimo ko ljudi.

Posted

kad vidim kako ostali  prolaze glupo i da kukam, al opet jebeny ward 3 na klupi i covek daje gol Celziju. I kakva su ovo 2 crvena stoke-u???

Posted

WC jos uvek nisam hteo da iskoristim, pa sam izvrsio samo sitnije korekcije. Ali kakve!

Dilema je bila da li da izvedem Falcaa ili Mitrovica i naravno izaberem Falcaa  :lolol:

Posted

Da nije Sako dao gol, prslinovanje bi bilo krajnje uspesno. Koates i Sako >> Vilson i Kolarov

Osim toga, zasu™

Sent from my Nexus 4

Posted

Pedro i Sanja doneli verovatnu pobedu.. WC ipak uspešno odrađena..

Posted

Ovo je potpuno neverovatno. Ovo ako se nastavi ovako City će matematički overiti titulu u februaru a ostali će voditi cripple fight pri čemu nijedan od Top20 napadača u ligi neće postići dvocifren broj golova.

Posted

Od ovih koji su na pocetku vredeli 9+ jedino je Silva na nivou. I mozda ima jos jedan ili dvojica koji nisu katastrofalni. A onoliko smo se svadjali oko biranja na draftu :lolol:

Posted

Zoki cestitke, zasluzeno. Valjda cu pobediti nekog do Nove godine.