Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted (edited)

kažu internetsi da od prvih 1000 u overalu samo njih 100 ima Aguera.

Edited by malkin
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted (edited)

Priznacu jos samo Sancheza, Cazorla i Ozil su skroz nevidljivi a ovi ostali (ukljucujuci i nosonju) se stalno rotiraju.

Па зар све то заједно није патња као таква? :(

Едит: Ја имам Санеза који данас игра Озила јер је Озил повређен уместо да буде он у шпицу а не мучни Воли. :isuse:

Edited by Прслин
Posted

Eh, da je nevidljiv na terenu zamenio bih ga u roku od odmah. A ovog nesretnika samo gledas i vidis da mu treba pickina dlaka da eksplodira, a evo vec cetvrtu tekmu nista...

Posted

Неки бољи центарфор испред њега, усрали су му Волкот и Жиру две асистенције промашивши зицере.

Posted

kiša pada ja se klizam serem ti se u Arsenal.

+1
Posted

Eeeee... Bese dana kad mi je Skot Sinkler bio u timu...

Posted

Hoce li se uskoro oporaviti Jordan Henderson ili ce mu svake nedelje stajati 50 % da zaigra ?

Posted (edited)

Uilson™ :Hail:

Sent from my Nexus 4

+1

Smatraću da sam otišao u minus zbog njega. Jeste da sam taj transfer odradio u nedelju ali ajd sad, moram nekako preboleti gomeza

Edited by Ruxin
Posted (edited)

duplirana odbrana LFC :isuse: 

Edited by ducca
Posted

Sinclair mi je bio iznenađenje sezone, naravno da sam ga prodao pred ovo kolo i ovde i na draftu..

Posted

Pred utakmicu kuci protiv raspalog Sundera? Jbg bar u draftu si ga trebao istrpeti.

Posted (edited)

Pred utakmicu kuci protiv raspalog Sundera? Jbg bar u draftu si ga trebao istrpeti.

A jbg, pala mu cena a i nije igrao protiv Palasa, tek je oživeo u liga kupu Edited by zoki