San Epifanio Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Zoki, svidja mi se kako razmisljas :D . Bice obracun kod divlje karte.
Pokojni Ruxin Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Za Kolarova u ovom trenutku verovatno vredi rizikovati sa +4 posto je velika verovatnoca da ce imati dodatnih bodova u napadu + bonusi, jednostavno je u predobroj formi To svaki amater može da zaključi! It takes special kind of man da ode u minus za joe gomeza pa tek se onda seti kolarova. I ne šalim se kad kažem specijalan :(
zoki Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 (edited) Zoki, svidja mi se kako razmisljas :D . Bice obracun kod divlje karte. S obzirom da smo obojica divljali, samo 3 ista igrača... :D Meni je cilj bio da uparim Kunaru i Kostu, odlično mi izgleda tim ovako pre 16h dok sve ne krene naopako... edit: iz arsenala ako nekog budem dovodio ima da bude samo Sančez, Arsene jebo te Volkot više, odluči se gde ćeš ga... Edited August 29, 2015 by zoki
Прслин Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Мене у овој првој занима само како ће да игра Thauvin. За оно мало што сам га гледао изгледа змајски и у пару са Митраром може да буде озбиљан лифт за успон у генералном.
pantelia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Мене у овој првој занима само како ће да игра Thauvin. За оно мало што сам га гледао изгледа змајски и у пару са Митраром може да буде озбиљан лифт за успон у генералном. :D
malkin Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 naravno, ostavio sam Koscielnog na klupi onako kako se Meklaren sad oseća zbog dovođenja Mitrovića, tako se ja osećam u vezi sa 12 od 15 igrača koje imam. biće 1 divljanje, nema druge.
Pokojni Ruxin Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Meni je kos onaj igrač zbog kojeg sam otišao u minus radi briljantnog transfera gomeza. Divlja karta uveliko aktivirana :(
San Epifanio Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Moram i ja da se pohvalim izmenom u poslednjoj sekundi: Koscielny out - Kolarov in. Iz toga se moze zakljuciti samo da ce Watford danas postici gol.
Прслин Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 (edited) ...дупли Edited August 29, 2015 by Прслин
Прслин Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 :D Боље тако да лупетам него стварно да их доводим.
Прслин Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Било ког Арсеналовог играча средине, не само Рамзија.
Calavera Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Priznacu jos samo Sancheza, Cazorla i Ozil su skroz nevidljivi a ovi ostali (ukljucujuci i nosonju) se stalno rotiraju.
Recommended Posts