MancMellow Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Doslo vreme da se Runi konacno izbaci iz tima. Aguero protiv Watforda. Kuci. Kapitenska traka. Ocekujem 4 gola. Bice 0:1. prijateljski savet: ako si ga trpeo do sada, nemoj sad da ga izbaciš. on ima običaj i da daje i da ne daje golove u serijama
John Coltrane Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 @ svarog i beowl Hvala sto ste objasnili da je u Ligue One najbolja ekipal Btw jebem ti i fantazi i moje transfere, vec pola sata ne mogu da kupim veznjaka sa 8.3 ili da nesto iskombinujem sa sutiranjem Kosielnog i da odem u -8. Ko je Hairdryers?
Remi Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 bravo kolege sa betona Elita betona! A posle utakmice to ovako izgleda.
Svarog Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Bogami sad vredi i propratiti vas duel :D i ja mislim. biće dramatičnih 25:23 za Beowla, i to samo jer je povukao vajldkard. kvalitetan beton.
nbg4ever Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Odradio sam jos jedno mini prslinovanje. Minus 4, ovoga puta. Tim mi na papiru izgleda odlicno, kako ce u praksi biti... 9 igraca u terminu od 15h Sent from my Nexus 4
Hobbit slayer Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 U večerašnji duel sa Garnirungom ulazim sa izuzetno niskim očekivanjima... Lomio sam se da li da podivljam i rešim se kostura tima iz Southamptona, ali sam ipak odlučio da sačekam još kolo-dva... U svakom slučaju, nadam se da poraz neće biti suviše brutalan... Sent from my A0001 using Tapatalk
Gylfi Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 El Kolarov i dalje deo repke? Ako ostane zdrav do 12. septembra ownership ode na 50% Eno već i ludaci sa Kompanijem idu u minus.
Calavera Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 (edited) U minus za defanzivca koji to nece pokriti ni ako dobije klin sit, taj bandwagon je stvarno prevrsio svaku 1 meru. Edited August 29, 2015 by Calavera
goofs Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Svako normalan (kao ja :D ) ce od defanzivaca Sitija uzeti Sanju, jer je najjeftiniji, gol ce retko da da, tu i tamo neki asist, ali klinshitove i bonuse skuplja redovno. A kosta milion tocka dva manje od Kompanija.
Muwan Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Sa druge strane, za Kompanyja znaš da će biti starter u svakoj ligaškoj utakmici dočim Sagna može lako da se prešalta na kupove i Evropu nakon što se Zabaleta vrati.
ducca Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Za Kolarova u ovom trenutku verovatno vredi rizikovati sa +4 posto je velika verovatnoca da ce imati dodatnih bodova u napadu + bonusi, jednostavno je u predobroj formi. Ali ja i dalje ne uspevam da ga jebeno dovedem jer krpim vece rupe u timu...
Calavera Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 (edited) Giroud na klupi, Ozil ni tamo, umesto njih Walcott i Ox. Kosc igra, Svabo ne. Edited August 29, 2015 by Calavera
Recommended Posts