Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Koscielny propusta ovo kolo ?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

izgleda, i on i Švabo... Mitrara diferencijal™!

Posted

Doslo vreme da se Runi konacno izbaci iz tima.

Aguero protiv Watforda. Kuci. Kapitenska traka. Ocekujem 4 gola.

Bice 0:1.

prijateljski savet: ako si ga trpeo do sada, nemoj sad da ga izbaciš. on ima običaj i da daje i da ne daje golove u serijama

Posted

@ svarog i beowl

Hvala sto ste objasnili da je u Ligue One najbolja ekipal :fantom:

Btw jebem ti i fantazi i moje transfere, vec pola sata ne mogu da kupim veznjaka sa 8.3 ili da nesto iskombinujem sa sutiranjem Kosielnog i da odem u -8.

Ko je Hairdryers?

Posted

bravo kolege sa betona  :Hail:

Elita betona!

A posle utakmice to ovako izgleda.

Merson.jpg

Posted

Bogami sad vredi i propratiti vas duel  :D

i ja mislim. biće dramatičnih 25:23 za Beowla, i to samo jer je povukao vajldkard. kvalitetan beton.

Posted

Odradio sam jos jedno mini prslinovanje. Minus 4, ovoga puta. Tim mi na papiru izgleda odlicno, kako ce u praksi biti... 9 igraca u terminu od 15h

Sent from my Nexus 4

Posted

U večerašnji duel sa Garnirungom ulazim sa izuzetno niskim očekivanjima... Lomio sam se da li da podivljam i rešim se kostura tima iz Southamptona, ali sam ipak odlučio da sačekam još kolo-dva... U svakom slučaju, nadam se da poraz neće biti suviše brutalan...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Posted

El Kolarov i dalje deo repke? Ako ostane zdrav do 12. septembra ownership ode na 50%

Eno već i ludaci sa Kompanijem idu u minus. 

Posted (edited)

U minus za defanzivca koji to nece pokriti ni ako dobije klin sit, taj bandwagon je stvarno prevrsio svaku 1 meru.

Edited by Calavera
Posted

Svako normalan (kao ja :D ) ce od defanzivaca Sitija uzeti Sanju, jer je najjeftiniji, gol ce retko da da, tu i tamo neki asist, ali klinshitove i bonuse skuplja redovno. A kosta milion tocka dva manje od Kompanija.

Posted

Sa druge strane, za Kompanyja znaš da će biti starter u svakoj ligaškoj utakmici dočim Sagna može lako da se prešalta na kupove i Evropu nakon što se Zabaleta vrati.

Posted

Za Kolarova u ovom trenutku verovatno vredi rizikovati sa +4 posto je velika verovatnoca da ce imati dodatnih bodova u napadu + bonusi, jednostavno je u predobroj formi. Ali ja i dalje ne uspevam da ga jebeno dovedem jer krpim vece rupe u timu...

Posted (edited)

Giroud na klupi, Ozil ni tamo, umesto njih Walcott i Ox. Kosc igra, Svabo ne.

Edited by Calavera