Nevernik Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Doslo vreme da se Runi konacno izbaci iz tima. Aguero protiv Watforda. Kuci. Kapitenska traka. Ocekujem 4 gola. Bice 0:1.
Svarog Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Dragi Beowle, Evo prođe i godina od našeg poslednjeg susreta na sumornim betonligaškim oranicama. Prođe brzo. Nedavno je pristigao gavran koji je doneo tvoju poruku s ponudom tri za tri. Kažu da si poslao i glasnika pre toga, ali avaj, on nikada nije stigao do naseg utvrđenja. Zadocnio si, ja već naoružah konjanike i angažovah grdnog Jaju Tureta samo za ovaj megdan. Budi srca junačkoga, pojavi se ze vikend na bojnome betonligaškome polju. Ili se pojavi ili zanavjek ćuti i gledaj kukavički kako tefterim tri nova boda. Vidim i da ti se bijeli vajldkard na vrhu utvrde, ali pamti, o Turčine od Thistlea, da ko se vajldkarda lati od vajldkarda i strada. Budi mi pozdravljen.
San Epifanio Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 U sunce ti ... Kakva je ovo ekipa u Ligi 1. Valjda cu izboriti opstanak u Brodutm.
malkin Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 bre Spejde, kud protiv mene kontra-džinksuješ. nisu ovo dani u brodu od pre dve godine kad sam sve redom pobeđivao :( usput, dobrodošao u Pppremer!
Sam Spade Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 bre Spejde, kud protiv mene kontra-džinksuješ. nisu ovo dani u brodu od pre dve godine kad sam sve redom pobeđivao :( Eh, lepi dani u Brodu kad sam prvih 20 kola treso sve redom... :( usput, dobrodošao u Pppremer! Fala lepo, uspeo sam čak i jednu pobedu da upišem.
Muwan Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Dragi Beowle, Evo prođe i godina od našeg poslednjeg susreta na sumornim betonligaškim oranicama. Prođe brzo. Nedavno je pristigao gavran koji je doneo tvoju poruku s ponudom tri za tri. Kažu da si poslao i glasnika pre toga, ali avaj, on nikada nije stigao do naseg utvrđenja. Zadocnio si, ja već naoružah konjanike i angažovah grdnog Jaju Tureta samo za ovaj megdan. Budi srca junačkoga, pojavi se ze vikend na bojnome betonligaškome polju. Ili se pojavi ili zanavjek ćuti i gledaj kukavički kako tefterim tri nova boda. Vidim i da ti se bijeli vajldkard na vrhu utvrde, ali pamti, o Turčine od Thistlea, da ko se vajldkarda lati od vajldkarda i strada. Budi mi pozdravljen. Namjeri se junak na junaka, Strašni Svarog na Bešiktaš-Beowla; niti može da obori Beowla, nit' se dade Svarog oboriti. Nosiše se ljetni dan do podne: Svaroga je pjena popanula, a Beowla bjela i krvava. Tada uze Svarog tastaturu: „Tri za tri si hteo nevjerniče! Pisma slao, dukate dariv'o Mani sada, svoja tri da uzmeš! Omahuje Bešiktaš-Beowle, al' ne može ništa da učini. Kapiten mu dušu ispustio, napadači mladi umrijeli. Tad omanu deli-Svarog jako, baci Beowla u zelenu travu, pak mu sjede na prsi junačke. Tad' procvilje Bešiktaš-Beowle: „Đe si danas, posestrimo Divlja? Đe si danas? Niđe te ne bilo! Eda si se krivo zaklinjala, đe god mene do nevolje bude, da ćeš mene biti u nevolji?" Javi mu se iz oblaka Karta: „Zašto brate, Bešiktaš-Beowle! Jesam li ti, bolan, govorila da ne činiš u neđelju kavge? Sramota je dvoma na jednoga; đe je tebi čipa iz potaje?" Glednu Svarog brdu i oblaku, otkud ono vila progovara; mače Beowl čipa iz potaje, iznenadi Strašnoga Svaroga sahrani mu cijelu koncepciju. Pade Svarog preko Beowla, i jedva se iskopa Beowl. Po timu mu stade premetati, a kad tamo tri srca junačka, troja rebra jedna po drugijem; na jednom je Krule odbranio, na drugom se Yaya razigrao, na trećemu divlja karta spava. A kada se karta probudila, mrtav tim mu po ledini skače, još je Beowlu karta govorila: „Moli boga, Bešiktaš-Beowle, đe se nisam probudila bila dok je Svarog u životu bio, od tebe bi trista jada bilo". Kad to viđe Bešiktaš-Beowle, proli suze niz bijelo lice: ,,Jaoh mene do boga miloga, đe pogubih od sebe boljega!" Godina prođe, sastav tima nikad. Edited August 28, 2015 by beowl
Lezilebovich Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 ako nekome nije dovoljan samo da gubi u h2h , nego želi još i da gubi novac na fantaziju, verovatno će moći ovde http://fantasynova.rs/
ubibobi Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Namjeri se junak na junaka, Strašni Svarog na Bešiktaš-Beowla; niti može da obori Beowla, nit' se dade Svarog oboriti. Nosiše se ljetni dan do podne: Svaroga je pjena popanula, a Beowla bjela i krvava. Tada uze Svarog tastaturu: „Tri za tri si hteo nevjerniče! Pisma slao, dukate dariv'o Mani sada, svoja tri da uzmeš! Omahuje Bešiktaš-Beowle, al' ne može ništa da učini. Kapiten mu dušu ispustio, napadači mladi umrijeli. Tad omanu deli-Svarog jako, baci Beowla u zelenu travu, pak mu sjede na prsi junačke. Tad' procvilje Bešiktaš-Beowle: „Đe si danas, posestrimo Divlja? Đe si danas? Niđe te ne bilo! Eda si se krivo zaklinjala, đe god mene do nevolje bude, da ćeš mene biti u nevolji?" Javi mu se iz oblaka Karta: „Zašto brate, Bešiktaš-Beowle! Jesam li ti, bolan, govorila da ne činiš u neđelju kavge? Sramota je dvoma na jednoga; đe je tebi čipa iz potaje?" Glednu Svarog brdu i oblaku, otkud ono vila progovara; mače Beowl čipa iz potaje, iznenadi Strašnoga Svaroga sahrani mu cijelu koncepciju. Pade Svarog preko Beowla, i jedva se iskopa Beowl. Po timu mu stade premetati, a kad tamo tri srca junačka, troja rebra jedna po drugijem; na jednom je Krule odbranio, na drugom se Yaya razigrao, na trećemu divlja karta spava. A kada se karta probudila, mrtav tim mu po ledini skače, još je Beowlu karta govorila: „Moli boga, Bešiktaš-Beowle, đe se nisam probudila bila dok je Svarog u životu bio, od tebe bi trista jada bilo". Kad to viđe Bešiktaš-Beowle, proli suze niz bijelo lice: ,,Jaoh mene do boga miloga, đe pogubih od sebe boljega!" Godina prođe, sastav tima nikad. Bogami sad vredi i propratiti vas duel :D
cvrlle Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 bravo kolege sa betona tim nastelovan i utegnut jos pre par dana ceka ko zapeta puska. jedino oko cpt-a imam dilemu, da ne kazem trilemu. Dziberu, spremi se, objavljujem ti rat!
malkin Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Džiber u banovini, mo'š neometano da džinksuješ do mile volje i ja namestio tim. novi pokušaj da se dostigne aver, četvrta sreća!
ducca Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) beowl Kliši pocrveneo na 6-7 nedelja. El Kolarov i dalje deo repke? Ako ostane zdrav do 12. septembra ownership ode na 50% Edited August 28, 2015 by ducca
Recommended Posts