Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

Doslo vreme da se Runi konacno izbaci iz tima.

Aguero protiv Watforda. Kuci. Kapitenska traka. Ocekujem 4 gola.

Bice 0:1.

• Replies 4k
  • Views 165.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dragi Beowle,

Evo prođe i godina od našeg poslednjeg susreta na sumornim betonligaškim oranicama. Prođe brzo. Nedavno je pristigao gavran koji je doneo tvoju poruku s ponudom tri za tri. Kažu da si poslao i glasnika pre toga, ali avaj, on nikada nije stigao do naseg utvrđenja. Zadocnio si, ja već naoružah konjanike i angažovah grdnog Jaju Tureta samo za ovaj megdan. Budi srca junačkoga, pojavi se ze vikend na bojnome betonligaškome polju. Ili se pojavi ili zanavjek ćuti i gledaj kukavički kako tefterim tri nova boda. Vidim i da ti se bijeli vajldkard na vrhu utvrde, ali pamti, o Turčine od Thistlea, da ko se vajldkarda lati od vajldkarda i strada.

Budi mi pozdravljen.

U sunce ti ... Kakva je ovo ekipa u Ligi 1. Valjda cu izboriti opstanak u Brodutm.

On 25. 8. 2015. at 13:48, malkin said:

0:4?

Nema ništa od toga, igraš protiv mene.

bre Spejde, kud protiv mene kontra-džinksuješ. nisu ovo dani u brodu od pre dve godine kad sam sve redom pobeđivao :(

usput, dobrodošao u Pppremer!

On 27. 8. 2015. at 16:40, malkin said:

bre Spejde, kud protiv mene kontra-džinksuješ. nisu ovo dani u brodu od pre dve godine kad sam sve redom pobeđivao :(

Eh, lepi dani u Brodu kad sam prvih 20 kola treso sve redom...  :(

On 27. 8. 2015. at 16:40, malkin said:

usput, dobrodošao u Pppremer!

Fala lepo, uspeo sam čak i jednu pobedu da upišem.

On 27. 8. 2015. at 12:51, Svarog said:

Dragi Beowle,

Evo prođe i godina od našeg poslednjeg susreta na sumornim betonligaškim oranicama. Prođe brzo. Nedavno je pristigao gavran koji je doneo tvoju poruku s ponudom tri za tri. Kažu da si poslao i glasnika pre toga, ali avaj, on nikada nije stigao do naseg utvrđenja. Zadocnio si, ja već naoružah konjanike i angažovah grdnog Jaju Tureta samo za ovaj megdan. Budi srca junačkoga, pojavi se ze vikend na bojnome betonligaškome polju. Ili se pojavi ili zanavjek ćuti i gledaj kukavički kako tefterim tri nova boda. Vidim i da ti se bijeli vajldkard na vrhu utvrde, ali pamti, o Turčine od Thistlea, da ko se vajldkarda lati od vajldkarda i strada.

Budi mi pozdravljen.

Reveal hidden contents

Godina prođe, sastav tima nikad.

Edited by beowl

:D

ako nekome nije dovoljan samo da gubi u h2h , nego želi još i da gubi novac na fantaziju, verovatno će moći ovde http://fantasynova.rs/

On 28. 8. 2015. at 11:40, beowl said:

Reveal hidden contents

Godina prođe, sastav tima nikad.

Bogami sad vredi i propratiti vas duel  :D

beowl  :lolol:  :Hail:

Kliši pocrveneo na 6-7 nedelja.  :thumbsup:  

:rolf: jebem ti ludake 

bravo kolege sa betona  :Hail:

tim nastelovan i utegnut jos pre par dana ceka ko zapeta puska. jedino oko cpt-a imam dilemu, da ne kazem trilemu.  

Dziberu, spremi se, objavljujem ti rat!

Džiber u banovini, mo'š neometano da džinksuješ do mile volje :fantom:

i ja namestio tim. novi pokušaj da se dostigne aver, četvrta sreća!

On 28. 8. 2015. at 13:10, Gylfi Pleasure said:

beowl  :lolol:  :Hail:

Kliši pocrveneo na 6-7 nedelja.  :thumbsup:  

El Kolarov i dalje deo repke? Ako ostane zdrav do 12. septembra ownership ode na 50%

Edited by ducca