Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Da, samo sto je sto puta lakse naci dobrog cetvrtog srednjaka koji ce na redovnoj bazi davati golove i asistencije nego cetvrtog defanzivca koji ce u kontinuitetu cuvati klin sitove.

... ili trećeg drugog prvog napadača koji će u kontinuitetu davati golove.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Posle blago je reci katastrofalnog pocetka u Brodu i tri vezana poraza na startu odigrah divlju kartu i promenih gotovo ceo tim. Ako ovo ne pomogne sledi mi opet grcevita borba za opstanak...

Posted

:rolf: U klasiku dominiraju 3 draft tima i kraljev (nesudjeni draft tim) bez ijednog transfera i sa 4 crvena igraca  :lolol: Mi se polomismo,te menjaj,te divljaj a oni laganeze...

Posted

mareza posle reprezentativne pauze u timu nece imati samo oni koji su odustali. ide skoro 100k na dan

dogurao do 6 :) skok od 0.5 u samo 3 kola

Posted

De, molim te, pogledaj tabelu ponovo. Da smo ovo kolo igrali h2h dobio bih te lagano, ovaj moj odlazak u -12 se ne bi ni osetio.

Čekam da se završi ovaj Avgust i dvonedeljnu pauzu, pa da napravim neku analizu i da vidim kako dalje. Išao sam ova dva poslednja kola u ludačke minuse da bih sačuvao wc i pokušao da minimiziram brljotine iz gw1, a sad mi se to ne čini kao dobar potez.

Sve mislim da je bilo bolje da sam ipak divlju kartu iskoristio pred gw2. 

Skupo plaćam cenu nezaiteresovanosti za preseason dešavanja. Mada imam opravdanje, bio sam zaokupljen drugim stvarima,

imao sam i ja svoj neki pravosudni u rl, da se tako izrazim, a koji sam naravno okinuo. 

Što se tiče ove taktike koju spominjete, sećam se da sam pred kraj prošle sezone išao na onaj sajt fantasyfootballfix, i da sam tamo proveravao

i video da sam prosečno najviše poena uzimao kad sam igrao 3-5-2. A kako napadači igraju ovih par kola nije nemoguće da počnem 

da igram tu formaciju konstantnije.

Koliko smo igrali nas dvojica? Zaboravio sam da pogledam, a ne znam svoj pass da udjem s fona :isuse:

Posted

Koliko smo igrali nas dvojica? Zaboravio sam da pogledam, a ne znam svoj pass da udjem s fona :isuse:

Uh, tesno si dobio, 38-37. Čestitam. Imao si  pred duel Arsenala i Liverpula plus 20 i Kutinja i Čembrlena protiv Čeha, Sančeza i Bentekea. 

Tako da je na kraju ispalo zanimljivo.

Posted

Fala :)

Upisao 1 seftu™ al sam realno teska vezara :dry:

Posted

Može li da se vidi (i kako) da li je ljuti protivnik iskoristio WC pred sledeće kolo?

Posted

mislim da je do prosle godine moglo. ove vise ne

Posted

Praslinov link samo lepo grupiše i prikazuje informacije koje bi se inače mogle dobiti kliktanjem na svaki od timova iz lige, nema tu nikakvih extra informacija.

Posted

Praslinov link samo lepo grupiše i prikazuje informacije koje bi se inače mogle dobiti kliktanjem na svaki od timova iz lige, nema tu nikakvih extra informacija.

nisi valjda ocekivao da ce Prslin da nam pomogne time sto ce nam otkriti neke tajne fantazija? Nema prijateljstva u ovom surovom fantazi svetu :cry:

Verovatno i na tom linku nisu tacne informacije.  :fantom:  Ja nisam smeo da instaliram da mi ne ubaci nekog trojanca u fantazi tim :unsure:

Posted

Ja nisam smeo da instaliram da mi ne ubaci nekog trojanca u fantazi tim :unsure:

dovoljan ti je i runi :-P

Posted

dovoljan ti je i runi :-P

:D

Prodao sam ga juce. Naravno da je veceras povratio golgeterski instinkt i postigao het-trik. Za vikend ce jos toliko <_<