Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

rezon mi je bio: prošle sezone sam bio u 1k na svetu. sad kad sam to postigao, mogu da isprobam nešto drukčije u odnosu na 3-4-3 koji sam stalno furao i koji me je malo smorio. pa rešio da probam 4-3-3 i umesto da tražim dobrog veznog za oko 6-6.5, uzmem dva veznjaka od 4.5 koji će uvek da startuju u svom timu, a da višak para potrošim na odbranu u kojoj, realno, ima igrača koji su isplativiji od ovih jeftinijih veznjaka. e sad, problem je nastao ne toliko u formaciji koliko u izboru Uolkota :isuse: Fabregasa :isuse: Baneta :isuse: Runija :isuse: i drugih ranosezonskih katastrofa.

plus se desio Mahrez, jebena alžirska zlatna kopačka od 5.5 miliona u veznom redu 1 Lejčestera™.

biće valjda bolje posle divlje karte...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Pa gledaj, imaš 0:3, gore ne može ...

Posted

Ja sam u svojoj debiLtantskoj sezoni sa 4-3-3 prošao kao bos po trnju. Ove sezone reših da pređem na 3-4-3 i da ne držim dvojicu iz istog tima u odbrani (prošle sezone je Soton bio zlatna koka za ovo). Međutim natera me Lujara da uzmem dvojicu njegovih odbrambenih, što još više ima smisla ako osim te dvojice iskusno nemam nijednog Matu ili nedajbože Runija. Jedini drugi tim sa kojim se to isplati je City ali kod njih je mnogo bolje uzeti jednog iz odbrane + Jajaru i Kunaru. Na kraju će opšti poDbačaj devetki u ligi da me privoli na 3-5-2 i eto radosti za sve moje protivnike.

Posted

rešio da probam 4-3-3 

:torbica:

Posted

ja sam jedan period prosle sezone nakon prvog divljanja igrao 4-3-3 i popravio ranking za 100 puta. Doduse, to nema veze s formacijom, nego s kunom i tadicem u onom kolu. Tako i malkin sad ima lose igrace, ne formaciju.

Posted (edited)

Da, samo sto je sto puta lakse naci dobrog cetvrtog srednjaka koji ce na redovnoj bazi davati golove i asistencije nego cetvrtog defanzivca koji ce u kontinuitetu cuvati klin sitove.

Edited by Calavera
Posted

Mozda proslih sezona, ali ove kako je krenulo, mnogo vise pouzdanijih klin sitova nego...pouzdanog icega.

Posted

wild card active, pola tima promenjeno.... dovidjenja Kejnu ..... dobar dan Kune 

Posted

mareza posle reprezentativne pauze u timu nece imati samo oni koji su odustali. ide skoro 100k na dan

Posted

Makar ispao iz lige necu ga dovesti :fantom: .

Posted

Makar ispao iz lige necu ga dovesti :fantom: .

to sam ja rekao i prošle godinu za Kejnaru u sličnoj poziciji. I skupo me koštalo. I na kraju sam ga i doveo za skupe pare :(

Posted (edited)

Remi i još par dobrih ljudi me dele od dna u klasiku :0.6:

De, molim te, pogledaj tabelu ponovo. Da smo ovo kolo igrali h2h dobio bih te lagano, ovaj moj odlazak u -12 se ne bi ni osetio.

Čekam da se završi ovaj Avgust i dvonedeljnu pauzu, pa da napravim neku analizu i da vidim kako dalje. Išao sam ova dva poslednja kola u ludačke minuse da bih sačuvao wc i pokušao da minimiziram brljotine iz gw1, a sad mi se to ne čini kao dobar potez.

Sve mislim da je bilo bolje da sam ipak divlju kartu iskoristio pred gw2. 

Skupo plaćam cenu nezaiteresovanosti za preseason dešavanja. Mada imam opravdanje, bio sam zaokupljen drugim stvarima,

imao sam i ja svoj neki pravosudni u rl, da se tako izrazim, a koji sam naravno okinuo. 

Što se tiče ove taktike koju spominjete, sećam se da sam pred kraj prošle sezone išao na onaj sajt fantasyfootballfix, i da sam tamo proveravao

i video da sam prosečno najviše poena uzimao kad sam igrao 3-5-2. A kako napadači igraju ovih par kola nije nemoguće da počnem 

da igram tu formaciju konstantnije.

Edited by Remi
Posted

to sam ja rekao i prošle godinu za Kejnaru u sličnoj poziciji. I skupo me koštalo. I na kraju sam ga i doveo za skupe pare :(

Isto, plus sam i Diega Kostu dosta kasno ubacio u tim. I sad se opet nećkam da li ubacujem Mahreza pred ovo kolo u tim ili ne.