Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

naravno, ti uvek imas neko opravdanjeizgovor  :fantom:  

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Добих Копа захваљујући поништеном регуларном голу Рунија и захваљујући поништеној регуларној асистенцији Казорле.

Ммммм, како прија ова неправда. :wub:

Čestitam!

Sport-wise, nije da su mi te dve nepravde teško pale :lol:

Posted

Čestitke Koltrejnu. Drugi ponedeljak uzastopno me mrtvi Benteke svojim veleumetničkim promašajima košta bodova u h2h. Srećom je tu Pedro za sledeću nedelju, nema potrebe izlagati se stresovima zbog ovog hrasta.

Hvala :).

Cestitke i tebi, bio si silan protivnik :thumbsup: , bio sam siguran da gubim 3 boda.

Cestitke i Chehu u koga sam sumnjao, a koji mi je doneo 11 bodova i pobedu.

Posted

Da li onom drvetu Bentekeu pruziti jos jednu sansu ili ga sikanirati po kratkom postupku?

Posted

Kad ga ne gledaš, misliš: "Ma, proradiće". A onda vidiš ono što je juče promašio i shvatiš da to može da proradi jedino u nekoj kobasičarnici.

Posted

Meni se ne svidja onaj "totalni" fudbal sto igra Liverpool, tvrdi su ali malo sansi stvaraju i cini mi se da nece tu biti puno golova u skorije vreme, a skup je da ga drzim tek tako.

With that said - ocekujte 4:0 protiv WHU, uz het-trik doticnog.

Posted (edited)

a koga će da natrpa ako ne WHU koji je kući od bornumuta primio 4 kom ? bolje ga sačuvaj još ovo kolo, osim ako igraš baš protiv mene - onda bi verovatno bilo bolje da ga prodaš i dovedeš Ajba

edit: prsline izvini :(

Edited by Lezilebovich
Posted

Што се извињаваш када је знано да смо старе муштерије скаузерима, мада нас због бункера више буше играчи из средине него удвојени соло нападач. На Енфилду их нисмо добили 60+ година. Али, голове смо им давали и када су имали бољу одбрану од ове, тако да се ја уздам у Пају. :)

Posted (edited)

Apiš me za Yayu.. :Jova:

Da znam, boli koliko je loša fora :(

Jebote, ja sam na trećoj strani Klasika.. :isuse:  Sramota! Dobro nije baš toliko strašno, zamislite kako je malkinu... :fantom:

Edited by zoki
Posted

-12 za sledece kolo :fantom:

Rooney se dosta trpeo, sad je doveden Kun. Kane ima sansu jos sledece kolo da se pokaze. :fantom:

Posted (edited)

Jebote, ja sam na trećoj strani Klasika.. :isuse:  Sramota! Dobro nije baš toliko strašno, zamislite kako je malkinu... :fantom:

Znaci nevera, ja reko nas dvojica u derbiju Premera, kad ono apsolutna kapitulacija :fantom:

Zato ce me Timislav urnisati, evo i wildcard je iskoristio i usput mi iskopirao bolju polovinu tima :(

Edited by Calavera
Posted

mene ove sezone ne tuče samo ko neće. al zasluženo si dobio, nema šta.

Posted

A dobar ti je tim, realno je trebalo da bude mnogo gusce™. Jedino ne kapiram dvojicu od 4.5 na sredini, ali nije da je to odlucilo.