Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Kreten rotira oba startna štopera. Ne vredi, koga god da držiš iz Arsenala u timu to je kocka i čisto gledanje u pasulj da li će igrati kod budale.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Скоро сваког. :fantom:

Posted

Kreten rotira oba startna štopera. Ne vredi, koga god da držiš iz Arsenala u timu to je kocka i čisto gledanje u pasulj da li će igrati kod budale.

Nije rotacija, francuz navodno povređen a švabo navodno bolestan! :unsure:

Posted

kiša pada ja se klizam serem ti se u Arsenal.

Posted

Sad sam čuo BPL komentatora kako kaže da je Mertesacker bolestan, promaklo mi za Francuza.

Posted

Ovaj nesretni Ramsey je najveci baksuz u citavoj PL, a i ja sto ga imam u timu :isuse:

Posted

Добих Копа захваљујући поништеном регуларном голу Рунија и захваљујући поништеној регуларној асистенцији Казорле.

Ммммм, како прија ова неправда. :wub:

Posted

Cestitke Cartmenu na pobedi. Samo da je uleteo neki gol u vecerasnjem festivalu promasenih sansi, bilo bi apsolutno drugacije sve... Ovako treci poraz u nizu...

Posted

Čestitke Koltrejnu. Drugi ponedeljak uzastopno me mrtvi Benteke svojim veleumetničkim promašajima košta bodova u h2h. Srećom je tu Pedro za sledeću nedelju, nema potrebe izlagati se stresovima zbog ovog hrasta.

Posted

Cestitke Sokolovicu na zasluzenoj pobedi. Moj tim je samo nastavio tradiciju izgubljenih meceva nakon WC active  :isuse: Ono sto jos vise zabrinjava je to sto  ta tradicija po pravilu obuhvata seriju poraza u nizu  :isuse:  :isuse:  :isuse:

Posted

Raspadam se, gubim na vrednosti tima, wildcard je morao biti aktiviran... 

sa druge strane, od naredne nedelje cu stici vise da se bavim fantazijem, nadam se da ce imati efekta.

Posted

Ovo je jedno od onih makar sam pobedio kola. Gledam zabrinuto u pravcu budućnosti, štosekaže

Posted

U ovakvom kolu sam imao treci rezultat u ligi :blink:

Posted

Remi i još par dobrih ljudi me dele od dna u klasiku :0.6:

Posted

Sad vidis kako je meni bilo prosle godine, doduse ja sam imao opravdanje pravosudni. a koje je tvoje opravdanje nesreco?