Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

Kreten rotira oba startna štopera. Ne vredi, koga god da držiš iz Arsenala u timu to je kocka i čisto gledanje u pasulj da li će igrati kod budale.

• Author

Скоро сваког. :fantom:

Kreten rotira oba startna štopera. Ne vredi, koga god da držiš iz Arsenala u timu to je kocka i čisto gledanje u pasulj da li će igrati kod budale.

Nije rotacija, francuz navodno povređen a švabo navodno bolestan! :unsure:

kiša pada ja se klizam serem ti se u Arsenal.

Sad sam čuo BPL komentatora kako kaže da je Mertesacker bolestan, promaklo mi za Francuza.

Ovaj nesretni Ramsey je najveci baksuz u citavoj PL, a i ja sto ga imam u timu :isuse:

• Author

Добих Копа захваљујући поништеном регуларном голу Рунија и захваљујући поништеној регуларној асистенцији Казорле.

Ммммм, како прија ова неправда. :wub:

Cestitke Cartmenu na pobedi. Samo da je uleteo neki gol u vecerasnjem festivalu promasenih sansi, bilo bi apsolutno drugacije sve... Ovako treci poraz u nizu...

Čestitke Koltrejnu. Drugi ponedeljak uzastopno me mrtvi Benteke svojim veleumetničkim promašajima košta bodova u h2h. Srećom je tu Pedro za sledeću nedelju, nema potrebe izlagati se stresovima zbog ovog hrasta.

Cestitke Sokolovicu na zasluzenoj pobedi. Moj tim je samo nastavio tradiciju izgubljenih meceva nakon WC active  :isuse: Ono sto jos vise zabrinjava je to sto  ta tradicija po pravilu obuhvata seriju poraza u nizu  :isuse:  :isuse:  :isuse:

Raspadam se, gubim na vrednosti tima, wildcard je morao biti aktiviran... 

sa druge strane, od naredne nedelje cu stici vise da se bavim fantazijem, nadam se da ce imati efekta.

Ovo je jedno od onih makar sam pobedio kola. Gledam zabrinuto u pravcu budućnosti, štosekaže

U ovakvom kolu sam imao treci rezultat u ligi :blink:

Remi i još par dobrih ljudi me dele od dna u klasiku :0.6:

Sad vidis kako je meni bilo prosle godine, doduse ja sam imao opravdanje pravosudni. a koje je tvoje opravdanje nesreco?