Muwan Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Kreten rotira oba startna štopera. Ne vredi, koga god da držiš iz Arsenala u timu to je kocka i čisto gledanje u pasulj da li će igrati kod budale.
zoki Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Kreten rotira oba startna štopera. Ne vredi, koga god da držiš iz Arsenala u timu to je kocka i čisto gledanje u pasulj da li će igrati kod budale. Nije rotacija, francuz navodno povređen a švabo navodno bolestan!
Muwan Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Sad sam čuo BPL komentatora kako kaže da je Mertesacker bolestan, promaklo mi za Francuza.
Calavera Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Ovaj nesretni Ramsey je najveci baksuz u citavoj PL, a i ja sto ga imam u timu
Прслин Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 Добих Копа захваљујући поништеном регуларном голу Рунија и захваљујући поништеној регуларној асистенцији Казорле. Ммммм, како прија ова неправда.
San Epifanio Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Cestitke Cartmenu na pobedi. Samo da je uleteo neki gol u vecerasnjem festivalu promasenih sansi, bilo bi apsolutno drugacije sve... Ovako treci poraz u nizu...
Muwan Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Čestitke Koltrejnu. Drugi ponedeljak uzastopno me mrtvi Benteke svojim veleumetničkim promašajima košta bodova u h2h. Srećom je tu Pedro za sledeću nedelju, nema potrebe izlagati se stresovima zbog ovog hrasta.
ubibobi Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Cestitke Sokolovicu na zasluzenoj pobedi. Moj tim je samo nastavio tradiciju izgubljenih meceva nakon WC active Ono sto jos vise zabrinjava je to sto ta tradicija po pravilu obuhvata seriju poraza u nizu
nick1986 Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Raspadam se, gubim na vrednosti tima, wildcard je morao biti aktiviran... sa druge strane, od naredne nedelje cu stici vise da se bavim fantazijem, nadam se da ce imati efekta.
Pokojni Ruxin Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Ovo je jedno od onih makar sam pobedio kola. Gledam zabrinuto u pravcu budućnosti, štosekaže
malkin Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Remi i još par dobrih ljudi me dele od dna u klasiku :0.6:
Moća Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Sad vidis kako je meni bilo prosle godine, doduse ja sam imao opravdanje pravosudni. a koje je tvoje opravdanje nesreco?
Recommended Posts