malkin Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Molim savez da izbaci ove pedere sto oce da pisu samo kad im dobro ide. +1 Tolaa, izbaci me ako imaš srca
Muwan Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Ceh, Kosielni i Benteke, tj. samo Kosielni moze da me spase poraza od Beowla Dosta će ti biti CS od Arsenala, ne mora Koscielny nešto spektakularno da uradi. Dakle, 3-0 za Arsenal ali ni slučajno uz neki doprinos Özila koji meni treba na Draftu. Koscielny dobija žuti karton, on i Cech ukupno uzimaju 11p i ti pobedjuješ sa 1p razlike.
John Coltrane Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Benteke ce sigurno probusiti Cheha, zato se nadam Kosielnijevim golovima i asistencijama
cvrlle Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Uspeo sam da se otarasim Kina pre nego mu je pala cena
Lezilebovich Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 kejnara out - costa in. valjda memfisu neće padati cena, tek sam ga uzo. a i runiju je dosta -0,1 neće ga baš sad svi prodati :(
goofs Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Kako kad pre, covek je u tri kola bio najuzasniji igrac u ligi, za onaj jedan "assist" iz prve utakmice bi mu trebalo pisati minus bodove.
Lezilebovich Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 što se mene tiče, on je u ovoj tekmi dao gol i zato ga i ne menjam. mora da proradi
Pokojni Ruxin Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Smeši mi se druga pobeda, ali mi se uvukla neka zebnja u srce da je prošli vikend bila idealna prilika za divljati. A ja lomio, lomio, i na kraju prelomio da uštekam.Čini se da su se divljaci pošteno oparili. :(
Прслин Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 Једва 1.4 милиона узех за недељу дана. А ако рачунам колико бих изгубио да нисам дивљао, онда сам добар преко 2 милиона, али то више говори колико сам погрешних избора имао у старту него колико сам се опарио.
Pokojni Ruxin Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) A cenio sam da će tako biti. Već napravio izmene čisto da vidim svojim očima koliko može da se zaradi, zaključio da je okvirno ta cifra a shit load...i onda ipak odlučio da ne kliknem confirm jer samo prokleti noobovi divljaju posla 2 kola! Fuck it, to samo znači da ću morati da vas dobijam na suv talenat, a ne budžet Edited August 24, 2015 by Ruxin
Прслин Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 Буџет је прецењен последње две године. Раније сам имао тактику да први део сезоне скупљам паре и идем у минусе, а у другом да јурим бодове и лепо ми ишло скроз, увек у врху локалне х2х лиге, солидно у купу пролазио, у генералном између 10 и 75к, што је за моје стандарде сасвим прихватљиво (уз понеку победу у локалним дербијима, наравно). Али, од прошле сезоне успорише раст а убрзаше пад тако да више нема стизања оних који су добро стартовали, има само престизања оних што одустају. Скупо сам платио ту школу јер сам прошле сезоне прво коло био у топ 3к, онда кренуо као и обично да јурим паре, суновратио се и ћао. :( Добро да нисам из Премера испао. И ево, опет исто радим јер волем трговину и минусе, па то ти је
zoki Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Koscielny ne igra, ulazi Francis sa 7 što znači da sam izjednačio protiv Garnirunga - 31:31. Njemu ostao Bellerin.. Ajmo Liverpool!!
malkin Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 zašto jbt Koscielny ne igra?! meni je izgleda crna fantasy mačka prešla put, ja nemam drugo objašnjenje
Pokojni Ruxin Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Užaš, prilično sam računao na njegov cs + nemam pojma šta su transferovati ako se povredio na dužeSad je već skroz realna šansa da kazorla i škrtel nadoknade +13 :(
Recommended Posts