Прслин Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 Има више занимљивих дуела у Премеру, али Тими и Геи ипак воде коло. 55 и Мерт : 53 и Алексис. Други ониљени ми је скаутџија који ће са Бањолом да одигра нерешено захваљујући одласку у минус 8. Тај реми ми је драг јер значи да ће, уз остале резултате, на дну остати само један једини тим са три пораза.
Aleksandar88 Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Cestitke Toli, moglo je da bude neizvesno da nisam ostavio Vilijamsona kao trecu izmenu na klupi, ovako nisam imao sanse.
John Coltrane Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ceh, Kosielni i Benteke, tj. samo Kosielni moze da me spase poraza od Beowla
Moća Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Zahvaljujuci mladjem Tureu poznatijem kao Jaja gubim 44-43 sa tim sto obojica imamo Koscelnog ali su meni pride ostali Gomez i Milner a njemu niko. Sutra znaci 5-0 za Arsenal i crveni za jednog od ove dvojice.
nbg4ever Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Lazes da sam izvukao nereseno? [emoji38] Mislio sam da sam nakon Aguerovog blenka ded ez a dodo Sent from my Nexus 4
Nevernik Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ovi iz Man Utd valjaju jedino za odbranu. Ja sam naravno izbacio Romera da bi imao milion vise za sredinu. Lukavo. -19 u odnosu na protivnika koji doduse koristi bench boost ali i bez toga bi ovo bio prvi poraz u sezoni. Mala nada ostaje da ce kapiten Alexis da podivlja sutra.
malkin Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Има више занимљивих дуела у Премеру, али Тими и Геи ипак воде коло. 55 и Мерт : 53 и Алексис. Други ониљени ми је скаутџија који ће са Бањолом да одигра нерешено захваљујући одласку у минус 8. Тај реми ми је драг јер значи да ће, уз остале резултате, на дну остати само један једини тим са три пораза. taj sam. još jedno ovakvo kolo i gasim nalog. što na forumu što u fantaziju.
malkin Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Dodji u shippp kukavice da se sibamo! neću imati mnogo izbora kako stvari stoje. blam 1, odoh sa teme dok ne uđem u milion u overalu.
Moća Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Molim savez da izbaci ove pedere sto oce da pisu samo kad im dobro ide.
MancMellow Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 (edited) s tim u vezi - smesi se prvi poraz u sezoni. pratim klub za koji navijam u stopu (posto je nereseno malo teze da se desi, jelte) Edited August 23, 2015 by MancMellow
Dziber Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Roondawg cap., wilson "treci bek" na klupi. prodacu wilsona.
Recommended Posts