Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Ко жели апгрејд у праћењу х2х лига: http://www.fiso.co.uk/forum/viewtopic.php?t=113453

Видим да нико није инсталирао пошто се нико није вратио да се одушевљено захваљује на линку. :mad:

Дакле, поштоване лење и неповерљиве колеге, у квотованом линку се налази линк на форум где у првом посту аутор скрипта о коме је овде реч објашњава да скрипт који он бесплатно даје, а који се налази у форми ад-она за фајрфокс (има и за друге браузере, ја сам инсталирао у фајрфокс који иначе користим само за ад-онове).

Ко не зна шта је ад-он, ево кратко: додатак за браузер који се инсталира кликом на дугме а после је практично невидљив док ради свој посао. Најпознатији су они који блокирају рекламе, али има их много разних. Овај је до сада најбољи за фантази, а направљен је јуче.

Овај скрипт мења начин на који се приказује нека страница на нету, тачније мења начин на који видимо страницу са х2х табелом званичног сајта. Од тренутка када га инсталирате (односно када их инсталирате, пошто су два линка у питању, али све то има у првом посту на форуму који сам линковао), овај додатак показује све што би просечног фантази играча требало да интересује: тренутно стање на табели, вредност тима, да ли је коришћена дивља карта или није, ко је капитен у овом колу, колико је играча тренутно играло, колико ће играти, колико бодова има у овом колу...

Врло је једноставан ад-он а резултати су му - мало је рећи .- импресивни. Ево још једном:

http://www.fiso.co.uk/forum/viewtopic.php?t=113453 

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Da nisam uludo ispucao wildcard sad bih najozbiljnije razmišljao da u napad stavim Kuna i dvojicu od po 4m, a ostatak para uložim u sredinu terena. Napadači u EPL su jezivo kriminalni u ova tri kola a i inače tu jedino Kun podseća na pravu devetku od koje uvek možeš nešto da očekuješ.

Posted (edited)

Видим да нико није инсталирао пошто се нико није вратио да се одушевљено захваљује на линку. :mad:

Дакле, поштоване лење и неповерљиве колеге, у квотованом линку се налази линк на форум где у првом посту аутор скрипта о коме је овде реч објашњава да скрипт који он бесплатно даје, а који се налази у форми ад-она за фајрфокс (има и за друге браузере, ја сам инсталирао у фајрфокс који иначе користим само за ад-онове).

Ко не зна шта је ад-он, ево кратко: додатак за браузер који се инсталира кликом на дугме а после је практично невидљив док ради свој посао. Најпознатији су они који блокирају рекламе, али има их много разних. Овај је до сада најбољи за фантази, а направљен је јуче.

Овај скрипт мења начин на који се приказује нека страница на нету, тачније мења начин на који видимо страницу са х2х табелом званичног сајта. Од тренутка када га инсталирате (односно када их инсталирате, пошто су два линка у питању, али све то има у првом посту на форуму који сам линковао), овај додатак показује све што би просечног фантази играча требало да интересује: тренутно стање на табели, вредност тима, да ли је коришћена дивља карта или није, ко је капитен у овом колу, колико је играча тренутно играло, колико ће играти, колико бодова има у овом колу...

Врло је једноставан ад-он а резултати су му - мало је рећи .- импресивни. Ево још једном:

pics or it didn't happen

edit: preduhitri me za 5 sekundi  :lol:

Edited by goofs
Posted

Posto je Lezileb aktivirao sve moguce igrace da igraju protiv mene, a u sve to mi se lepo posrao i Safet Pape Souare svojim autogolom, mogu samo da mu cestitam (Lezilebu, ne Papetu). 6 H2H utakmica u 2 lige, samo jedna pobeda, i to zato sto je Aleksandar88 navijacki natrpao Liverpuldjane u tim.

Teska vremena idu, tim gubi na vrednosti... Nesto mora da se uradi.

Posted

fpladon.jpg

:fantom:

Moj posteni sirotinjski tim dominira nad vasim mafijaskim tvorevinama  :fantom:

Posted (edited)

najgori sam, jebote. najgori od svih :isuse:

neću više da se igram :mad:

Edited by malkin
Posted

Hvala na linku za skriptu... Mada ja uglavnom koristim mobilne aplikacije za Fantasy, skripta je izuzetno praktična...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Posted

Skripta produzila radni vek levom kliku.

:zigara:

Posted

kakva bizarna situacija. u regularnom h2h ja imam Ozila za kapitena, u Draftu moj protivnik ima Ozila kapitena.

Posted

Узвратићу када Куртон™ остане на клупи. :fantom:

:mad:

Posted

Битно за дуел са Копкилом: стартује нам Куртон™, тако да њему на клупи остаје Крул.

Шансе да се случајно изборим за незаслужени минимални реми су се тиме значајно смањиле јер је сада сигурно да ће нека друга ствар да се разреши у његову корист :(

Posted

Проверили у истој секунди када се појавило на твитеру, али мени више требало да откуцам поруку :lolol:

Напето. :mad:

Posted

Kakav blef Murinja, koga ce ostaviti na klupi Terrija ili Baneta - ipak Cahila :lol: Ovih dvojicu prodale desetine hiljada ljudi.