Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Зна овај Марез да игра, нема шта. :(

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

i bastardu skinu 2 cs-a  :lol:. da nije zgodio tesko bi ostao u trci za 3 boda. ovako... :naughty:

riade, riade :standingovation:

Posted

Ovim Mahrezovim golom sam se vratio malo u zivot. Posle subotnjeg razigravanja vodim protiv Cartmena sa 18 (Rooney ©, Mahrez i jos dvojica da popune broj) prema 11 (Rooney © i Gomis). Sutra ce biti zanimljivo.

Posted

i bastardu skinu 2 cs-a  :lol:. da nije zgodio tesko bi ostao u trci za 3 boda. ovako... :naughty:

riade, riade :standingovation:

ove sezone cu imati manje bodova nego derbi kaunti 2007-08 :(

Posted (edited)

itekako si ziv

kun© i eden na osuta i tibu. juris 13pts zaostatka ako sam dobro preracunjao

vec osecam kako peku 3 komada od bivseg zeta na maradonu

edit: 12(oduzese bonus poen gomisu)

Edited by cvrlle
Posted

Чалабрцам по траговима минималних шанси да извучем незаслужени реми против Копкиле. :(

Posted

Ja ne verujem, Uloa ulazi u 90om i blokira mi Vilsonov hettrik s klupe. Plače mi se.

Posted

Utešiše mi svi ovi Mahrezi i Wilsoni na klupi Martina. Neka, bar je tu da skupi koji dinar.

3 klin sita ove sezone, sva 3 Darmian  :D

+1 Totalni Shaw sa clean sheetovima.

Mislio sam da je Radijev gol tupav i teško podnošljiv na samom kraju tekme, a onda danas videh MekKartijev.  :frust:

Posted

Na fantaziju sam nikad gori, ali zato na pogadjalici sam se prvi put ikad nasao na celu tabele. Odlican je osjecaj pa makar i samo nakon nekompletnog treceg kola :D

Posted

Po 4 utrosena igraca uz vodjstvo Sokolovica od 16 razlike...otprilike za ucinak Wilsonare  :cry: Dosta je kukanja,sutra je novi dan. Sa verom u Kuna!!!

Posted

Ne znam zasto ali nisam iskoristio wc. Samo zamenih cemberlena marhezom :Hail: samo 3 igraca mi igrala i 13 za sada :)

Sent from my 4027X using Tapatalk