Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Најбољи стрелац међу одбрамбеним фудбалерима у свим европским лигама. Да му је место у тиму гарантовано узео бих га у секунди.

Posted

celzijevog novog spanaca cene 9.5

Rekoh ja, fantasy uvek preceni igrača koji dođe iz strane lige. Pa ako on eksplodira, kao što retko koji eksplodira, onda super, ako ne, opadne mu cena dogodine.

Prošle godine ADM 10, Baloteli je bio 9.5 čini mi se, Ozil kad je dolazio 10 itd.

Ne znam da l će neko sa pola zdrave svesti da da 9.5 za ovog buljsona.

Posted

a što bi mu Bane bio veća rupa od Azara? ja bih za 11 miliona nekoga kome mogu da stavim traku u svakom kolu, a makar ovih dana Azar nije taj igrač.

Zato što Azar u svakom momentu može da eksplodira. Ne pamtim baš da je dugo imao neku slabu formu, a Čelsi je Čelsi.

Posted (edited)

prošle sezone je imao 1 gol u prvih 6 kola (pretprošle 1 u prvih 7). a tad su davali 6 Evertonu, 4 Suonsiju, po 3 Burnliju i Vili... tj. bili u mnogo boljoj formi nego sada. mislim, isplatiće se Azar u nekom trenutku, ali uopšte ne vidim da je trenutno nekakav mast hev s obzirom na cenu.

Edited by malkin
Posted

Hazard je prosle sezone poceo da namice ozbiljne bodove tek tamo negde u decembru, ako pricamo o kontinuitetu, i nije stao dok nije obezbedjena titula. Pre toga 1 dobra tekma pa ga naredne 2-3 nema u poenterima. Izgleda da je slow starter...

Posted

Hazard je prosle sezone poceo da namice ozbiljne bodove tek tamo negde u decembru, ako pricamo o kontinuitetu, i nije stao dok nije obezbedjena titula. Pre toga 1 dobra tekma pa ga naredne 2-3 nema u poenterima. Izgleda da je slow starter...

ako se dobro sećam u tom periodu iz Čelskija poenima dominirali Costa i Fabregas.

Posted

uradio transfer, ali i dalje u 11 imam Ulou. eto u tom stanju mi je tim. igram sa igračem manje. ko da sam na arkadama digo nivo na extreme.

Posted

ma da, glavna dilema u prvom polugođu je bila Azar ili Sesk. a onda je jedan od njih uzeo pa zaradio cenu od 11.5 miliona za novu sezonu.

a ta nova sezona je najgora ikada. jbt utrošim dragoceni transfer na uklanjanje O'Šeja i odma se Kabul povredi i vrati ga u prvu postavu :isuse:

Sanderlend u ovom kolu neće gola primiti, mmw.

Posted (edited)

Vratio se šejara? Kul, meni nikako ne uspeva da ga se otarasim

Edit - pade li mane? Nisam na kompu

Edited by Ruxin
Posted

Postoji mogućnost da rokne večeras, ali nije sigurno zbog milion aktivnih divljakuša.

Posted (edited)

Posle totalnog kolapsa prošlog vikenda,bojažljivo i sa zebnjom u srcu ulazim u duel sa moćnim Behemothom... U svakom slučaju, nadam se da će mi bodovni saldo biti malčice bolji od tuge iz prethodna dva kola...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Edited by Hobbit slayer