Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Do prosle sezone si mogao da vidis ko aktivira WC, a od ove je to privatna stvar...kako i dolikuje

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Pa ja tek sad videh da sam imao drugi najbolji rezultat u proslom kolu u sve tri lige. Naravno, imao sam tu srecu i zadovoljstvo da se susretnem sa najboljim u istom kolu.

Posted

Mozda predjem 30 ovog puta.

Na kraju celih 50.

Hvala Benteke. Vidim ovde da je i precku pogodio. Znaci moglo je i bolje.

Usled odlicnog ponedeljka vracam se na pocetnu ideju da WC sacuvam za posle 4-5 kola.

Ove nedelje cu da se resim jedne od nekoliko crnih rupa u timu (Rooney, Hazard, Bane).

Posted

Od te tri crne rupe, samo se reši Baneta. Runija ne diraj, ipak dolazi Njukasl u goste, moglo bi da ti bude žao. Azar je prosto Azar. 

Posted (edited)

Od te tri crne rupe, samo se reši Baneta. Runija ne diraj, ipak dolazi Njukasl u goste, moglo bi da ti bude žao. Azar je prosto Azar. 

To sam i ja mislio. Bane za nekog napaljenog City lika (Kompani ili Kolarov). Jos je Bane skuplji tako da ostaje nesto novca na racunu. 

Runi ostaje jos ovo kolo. Na duze staze nema vajde od njega.

Edited by Nevernik
Posted

pa sad, prosto ne možeš da ga otpisuješ, ali s druge strane možeš da imaš bolja rešenja u napadu od njega, mislim u kompletu

Posted

a što bi mu Bane bio veća rupa od Azara? ja bih za 11 miliona nekoga kome mogu da stavim traku u svakom kolu, a makar ovih dana Azar nije taj igrač.

Posted

Do prosle sezone si mogao da vidis ko aktivira WC, a od ove je to privatna stvar...kako i dolikuje

Mislim da nije moglo ni prosle da se vidi dok ne prodje deadline, stoji 0 transfera u kolu ali nema infa da li je bila aktivirana WC...

Posted

Mislim da nije moglo ni prosle da se vidi dok ne prodje deadline, stoji 0 transfera u kolu ali nema infa da li je bila aktivirana WC...

Moglo je, sigurno, pisalo je active
Posted

Hehe, dal da vracam idiota ? Aktivan mi je WC, mogu sta 'ocu...

Posted

Ostavio sam i 0.5 u banci za poslednje trenutke ludila.

Posted

Kod mene 2.4 u banci. Mogu sta 'ocu. 3 Yayeta ako treba.