Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Kako je lepo sto nista nisam pratila za vikend. I sto je vikend bio bas lep. Posle dodjes, vidis da si, naravno, pukao, al' ti nekako svejedno. (Cestitke, Bobi.) Od sledeceg vikenda sam na moru, ni tamo fantazi nece biti mnogo bitan.

Ali zato moj draft tim! :wub:

Hvalla Tolla  :) Iskreno se nadam da ces Fantazi kao najbitniju sporednu stvar na svetu,ipak uspeti da ukalkulises sa tom manje bitnom letnjom razbibrigom...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

U dva najgora kola koja pamtim u životu izvojevao sam po dve pobede u tri h2h lige koje igram. I onda aktivirao WC  :unsure:

Posted

Koliko timova iz betona ulazi u brod?

Posted

Koliko timova iz betona ulazi u brod?

3 direktno, 2 u baraz.

Posted

Kako je lepo sto nista nisam pratila za vikend. I sto je vikend bio bas lep. Posle dodjes, vidis da si, naravno, pukao, al' ti nekako svejedno. (Cestitke, Bobi.) Od sledeceg vikenda sam na moru, ni tamo fantazi nece biti mnogo bitan.

pocela si kao moća da tražis raznorazne izgovore i opravdanja... provaljena si  :thumbdown:

što se ovog kola tiče, bilo je jako frustrirajuće po mene i moj tim dako da sam se resšio na drastične mere tj. divljanje.

musline, zaslužena pobeda. sve čestitke, svaka ti dala!

Posted

Ma kakvi, nisu to izgovori, namestim ja tim, samo se ne nerviram sto ne umem. Za to nemam opravdanja. :happy:

Posted

3 direktno, 2 u baraz.

Ali samo redovni na topiku...ili oni manje redovni koji pritom umeju da kazu nesto pametno :whistle:

Posted

Ma kakvi, nisu to izgovori, namestim ja tim, samo se ne nerviram sto ne umem. Za to nemam opravdanja. :happy:

Igras samnom sledece kolo. Eto prilike da iskoristis moju zbunjenost aktiviranim wildcardom i da krenes u pobednicki niz.  :ph34r:

Posted

3 direktno, 2 u baraz.

Hvala!

Vidimo se dogodine u Brodu

:smajlikojisrcekafu:

Posted

Imaoci Kejna, Sterlinga i Runija, mozete da otvarate sampanjac. Vase vedete od vikenda koji slijedi pocinju nemilice da tresu premierligaske mreze, aktivirao sam divljakusu i trajno ih odstranio iz tima. Saucesce svima koji se uzdaju u Jaju i Kuna.

Posted

Imaoci Kejna, Sterlinga i Runija, mozete da otvarate sampanjac. Vase vedete od vikenda koji slijedi pocinju nemilice da tresu premierligaske mreze, aktivirao sam divljakusu i trajno ih odstranio iz tima. Saucesce svima koji se uzdaju u Jaju i Kuna.

+1 na sve, duplo golo

Posted

Igras samnom sledece kolo. Eto prilike da iskoristis moju zbunjenost aktiviranim wildcardom i da krenes u pobednicki niz.  :ph34r:

Uzvracam WC. Nek' ide zivot. 

Posted (edited)

kom' pretekne wc ovo kolo nek je'e 'ovna

WILDCARD ACTIVE!

Edited by cvrlle
Posted

Аматерчине. :fantom: