ubibobi Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Kako je lepo sto nista nisam pratila za vikend. I sto je vikend bio bas lep. Posle dodjes, vidis da si, naravno, pukao, al' ti nekako svejedno. (Cestitke, Bobi.) Od sledeceg vikenda sam na moru, ni tamo fantazi nece biti mnogo bitan. Ali zato moj draft tim! Hvalla Tolla :) Iskreno se nadam da ces Fantazi kao najbitniju sporednu stvar na svetu,ipak uspeti da ukalkulises sa tom manje bitnom letnjom razbibrigom...
goofs Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 U dva najgora kola koja pamtim u životu izvojevao sam po dve pobede u tri h2h lige koje igram. I onda aktivirao WC
Tolaa Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Koliko timova iz betona ulazi u brod? 3 direktno, 2 u baraz.
cvrlle Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Kako je lepo sto nista nisam pratila za vikend. I sto je vikend bio bas lep. Posle dodjes, vidis da si, naravno, pukao, al' ti nekako svejedno. (Cestitke, Bobi.) Od sledeceg vikenda sam na moru, ni tamo fantazi nece biti mnogo bitan. pocela si kao moća da tražis raznorazne izgovore i opravdanja... provaljena si što se ovog kola tiče, bilo je jako frustrirajuće po mene i moj tim dako da sam se resšio na drastične mere tj. divljanje. musline, zaslužena pobeda. sve čestitke, svaka ti dala!
Tolaa Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Ma kakvi, nisu to izgovori, namestim ja tim, samo se ne nerviram sto ne umem. Za to nemam opravdanja.
ubibobi Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 3 direktno, 2 u baraz. Ali samo redovni na topiku...ili oni manje redovni koji pritom umeju da kazu nesto pametno
Aleksandar88 Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Ma kakvi, nisu to izgovori, namestim ja tim, samo se ne nerviram sto ne umem. Za to nemam opravdanja. Igras samnom sledece kolo. Eto prilike da iskoristis moju zbunjenost aktiviranim wildcardom i da krenes u pobednicki niz.
Kanzas siti zez Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 3 direktno, 2 u baraz.Hvala!Vidimo se dogodine u Brodu :smajlikojisrcekafu:
clever bastard Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Imaoci Kejna, Sterlinga i Runija, mozete da otvarate sampanjac. Vase vedete od vikenda koji slijedi pocinju nemilice da tresu premierligaske mreze, aktivirao sam divljakusu i trajno ih odstranio iz tima. Saucesce svima koji se uzdaju u Jaju i Kuna.
goofs Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Imaoci Kejna, Sterlinga i Runija, mozete da otvarate sampanjac. Vase vedete od vikenda koji slijedi pocinju nemilice da tresu premierligaske mreze, aktivirao sam divljakusu i trajno ih odstranio iz tima. Saucesce svima koji se uzdaju u Jaju i Kuna. +1 na sve, duplo golo
Tolaa Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Igras samnom sledece kolo. Eto prilike da iskoristis moju zbunjenost aktiviranim wildcardom i da krenes u pobednicki niz. Uzvracam WC. Nek' ide zivot.
cvrlle Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 (edited) kom' pretekne wc ovo kolo nek je'e 'ovna WILDCARD ACTIVE! Edited August 18, 2015 by cvrlle
Recommended Posts