San Epifanio Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Cestitke Kralju na pobedi. Trostruki cs Liverpula nisam mogao da razbijem sa samo jednim golom Bentekea
MancMellow Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 uproopasti mi asistenciju Clynea , deblo !!!!! ko je pobedio ti ili ja?
levi Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Kralj odustao posle prvog kola, ali nastavlja da pobeđuje? kakav kralj
nbg4ever Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Valjda sam izboksovao pobedu. Klajn i Benteke© > Kun U sledecem kolu -8 (za sada) Sent from my Nexus 4
keljans Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 ko je pobedio ti ili ja? ako kojim slucajem ne dobiju neke bonuse Clyne ili Can ti, i cestitam ti na tome !!!!!!! ps. spasila te precka u 89 minutu, bem ti Bentekea... deblo....
MancMellow Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) ako kojim slucajem ne dobiju neke bonuse Clyne ili Can ti, i cestitam ti na tome !!!!!!! ps. spasila te precka u 89 minutu, bem ti Bentekea... deblo.... hvala :) ali ok, znaci ne zna se jos... a, video sam to. naravno drago mi je bilo da nije dao, ali ne zbog fantazija (nisam ni bio video ko je asistirao), nego sam se tad jos nadao da L'pool moze da izgubi neke bodove :D Edited August 17, 2015 by MancMellow
keljans Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 a, video sam to. naravno drago mi je bilo da nije dao, ali ne zbog fantazija (nisam ni bio video ko je asistirao), nego sam se tad jos nadao da L'pool moze da izgubi neke bodove :D nazalost, i ja sam bas u tom momentu pogledao na tv
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Pa ja sam nekog dobio u ovoj igri? :OČesitke protivniku na dobroj partiji, kevi i ćaletu što su me odgajili pravilno da ne stavljam runija u tim, tekiji što nije uspeo baš sve da promaši....
LeBron Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Valjda sam izboksovao pobedu. Klajn i Benteke© > Kun U sledecem kolu -8 (za sada) Sent from my Nexus 4 Mozes slobodno jos...:) Meni je aktivirana wild card, ali i pored tvog minusa nisam siguran u pobedu...
MancMellow Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 nazalost, i ja sam bas u tom momentu pogledao na tv nista, srecno sledeci put :)
Muwan Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Prečka Bentekare© u nadoknadi vremena za moj poraz a Sekretarovu pobedu od 3p. Da mi nije pola tima dobilo kartone, da je Kompany za svoj CS i gol dobio bar 1p bonusa, da su ili Milner ili ovo drvo uradili bilo šta tokom 40 minuta koliko su proveli na terenu nakon što je Sekretar ostao bez Hendersona, napravio bih comeback i pobedio posle 30p zaostatka u subotu. Sad treba odoleti iskušenju gašenja naloga. Ovaj Liverpul, dabogda ispao iz lige autogolom Balotelija u poslednjem kolu.
malkin Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 smeši se zelena strelica :) -1 najgora od svih sezona.
Tolaa Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Kako je lepo sto nista nisam pratila za vikend. I sto je vikend bio bas lep. Posle dodjes, vidis da si, naravno, pukao, al' ti nekako svejedno. (Cestitke, Bobi.) Od sledeceg vikenda sam na moru, ni tamo fantazi nece biti mnogo bitan. Ali zato moj draft tim!
Muwan Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Kad bolje razmislim, 30. mesto u PPP klasiku i ulazak u prvih milion posle dva kola svakako su uspeh danas kada je tastatura pravougaona i svi igraju fantasy.
Recommended Posts