Gylfi Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Benteke kapiten vija dva boda prednosti protiv Cleverly Bastarda, koliko optimizma za večeras.
MancMellow Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 38 bodova moj cenjeni protivnice, 38 bodova.... pa jbg ja jos uvek citam onako kako pise, nemam pojma kako se osim toga izracunava
ubibobi Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 pa jbg ja jos uvek citam onako kako pise, nemam pojma kako se osim toga izracunava Ma nista specijalno,ulazi mu Mangalinih 5 poena sa klupe umesto Debusija koji nije igrao...
MancMellow Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) aha, ok...da da da, sad se kroz ma(n)g(a)lu secam da sam procitao jednom da tako funkcionise :D jedino mi nije jasno sto to automatski ne upisuju u skor, ali ne moram ja sve da znam ^_^ Edited August 17, 2015 by MancMellow
Muwan Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Sistem automatski vrši izmene i koriguje skor kada se završi poslednja utakmica u kolu, dakle večeras oko ponoći.
ubibobi Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 aha, ok...da da da, sad se kroz ma(n)g(a)lu secam da sam procitao jednom da tako funkcionise :D jedino mi nije jasno sto to automatski ne upisuju u skor, ali ne moram ja sve da znam ^_^ Prva izmena menja bilo kog igraca koji ne odigra mec,sem u slucaju da si postavio odbranu sa 3 igraca (to je minimum) a da ti jedan od njih (odbrambenih) nije odigrao...tada bi morao da ga zameni samo sledeci odbrambeni gde god se nalazio na klupi. Uhhh nisam ti ja za ovo pojasnjavanje bas idealan,ali svakako ces se ubrzo suociti sa tom situacijom,pa da te dodatno ne zbunjuje
MancMellow Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Sistem automatski vrši izmene i koriguje skor kada se završi poslednja utakmica u kolu, dakle večeras oko ponoći. aaaaha
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 I meni bi valjalo da ga prime puldjani. Mogo bi onaj pokojni riči da se oprosti od mog tima nekim golom, da ne kažem 2
keljans Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) uproopasti mi asistenciju Clynea , deblo !!!!! Edited August 17, 2015 by keljans
Recommended Posts