Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Mozda i jesmo, ali nismo svi jednako uspesni u ovoj igri...primer je Dzigibau

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Tolo ne znam da li si se vratila,ali se nadam da nas mec nisi pratila.Kao da smo se takmicili ko moze gore da prodje  :isuse: Za sada si u tome ti malo uspesnija  :P Imas +2 boda i Hendzu protiv mojih Klajna,Ricija i duplog Bentekare.Najgora opcija (a od toga uvek treba poci) je ta da ovi moji kiksnu ,a da Henddrkson napravi asist. uz 2 boda bonusa.Tako bih izgubio za 1 poen ali to ne bi bilo najstrasnije od svega...vec to sto bi ti O Sej (Vilijams) bio najbolji igrac u timu. Sta god da bude,srecan sam da nisam naleteo na nastimovane violine.

Posted (edited)

vezano za vajldkard - ja bi to odigro kad bi znao koga da uzimam.

mislim da treba sačekati još par kola dok se situacija iskristališe.

i dok ostali spucaju svoje vajldkarde.

od ostalih aduta sam razmišljao da aktiviram triplog kapitena ovo kolo, kako je Kejnara odigrao dobro da nisam, al kako ću da izgubim za jedan poen šteta što nisam.

Edited by Svarog
Posted

Sad sam bacio pogled. Izgleda da mi bolje ide bez kviska :D 

Kolike su sanse da odbranim 47-33 protiv Klajna i Džana sutra ako meni igra...niko? 

Posted (edited)

^Logično da je 0, pa mora se naći neki način da izgubim. Da li si upoznat sa činjenicom da se trenutno sa drugog mesta ukupnog klasika šepuri moj draft tim koji već ima uredno upisana 2 poraza? True story

Koliko li sam kučića pregazio u prošlom životu? :(

Edited by Ruxin
Posted

Heeej, zar nismo svi mi prslinovi ortaci?

:)

lažni prijatelj

:(

Али ја сам прави пријатељ и то свима! Зато сви послушајте мој пријатељски савет: Волкоту капитенску, Јанмата на чело одбране и нипошто не купујте Пајета :nobles:

Posted

Al su ocenili 4.0 defendere ove godine, alal im kurac. Osim Oxforda sa CS-om na Emiratima niko nije prebacio 1 bod. Jedino jos Target ostaje realan starter narednih nedelju/dve dok se ne vrati Bertrand a onda vise nema budget DF. Bice jebeno...

Posted

Iskoriscena wildcard, a ekipa mi losija nego sto je bila  :lolol: .

:torbica:

Posted

Sad sam bacio pogled. Izgleda da mi bolje ide bez kviska :D

Kolike su sanse da odbranim 47-33 protiv Klajna i Džana sutra ako meni igra...niko? 

38 bodova moj cenjeni protivnice, 38 bodova....

Posted

opa! Ozil dobio preko noći 2p bonusa!!!

što znači da sam mučki i pod okriljem mraka poveo sa 31:30.

sad još samo da Klajnu nekako skinu klinšit večeras i eto meni pobede. ajmo Lovrene, kiksaj za mene jednom!!!

Posted

Ako braniš 47-38, jedina nada ti je da Liverpul primi gol.