Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Try it, it's liberating :*

Sent from my Nexus 4

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted (edited)

29:30

Neverovatno ali i dalje sam u igri.

Sutra s Vilsonom napadam protivničkog Klajna. Ne moraju novajlije da pobede, samo nek munu jedan Liverpulu u akciji u kojoj će i Vilson da učestvuje. Ne tražim mnogo.

Edited by Svarog
Posted

Jedini razlog zbog koga ne vajldkardujem je to sto i dalje ima nepoznanica po pitanju 2/3 spica, odbrambenih itd.

Mislim, ok... Prodaj Koatesa i za iste novce uzmi koga? Isto vazi i za Sedrika, Radija... Benteke jos nine fejlovao. Sako ima jos par utakmica da se pokaze.

Sent from my Nexus 4

Posted

Da cestitam Zokiju pobedu.

Može, ali sutra oko 23:00 ili ranije ako ga Lpoll primi :fantom:
Posted

Divlja karta donela rezultat, ali i dalje odbrana curi. Da sam je sacuvao za neku sledecu priliku ovo kolo bi ponovo fasovao poraz. Jedino kajanje je ingeniozno ubacivanje Manea tik pred deadline umesto Yaye :cry:

Posted (edited)

Tankih 10 bodova razlike brani Mignole protiv Crlletovog Bentekea. Već vidim hettrik i 4:2

U stvari dovoljno je da da dva gola :isuse:  Bilo je lepo dok je trajalo

Edited by levi
Posted

Dovodjenje Vilijamsa odmah dalo rezultat. Jos sutra i Benteke da zabije bilo bi krasno. Eldorado pobedjen (ko je Eldorado uopste?)

Posted

Pazi ovog snoba... Ti mene znas, ja tebe ne znam

Sent from my Nexus 4

Posted

Mozda predjem 30 ovog puta.

Pet bodova prednosti trenutno.

Moj Liverpul trio (Clyne, Ibe, Benteke ©) VS protivnikov trio (Gomez, Coutinho, Benteke©).

Tri boda su tri boda. O Classic ligi cemo da mislimo kasnije. Tako da bi za sve najbolje bilo da se utakmica zavrsi 0:0.

I da Ibe uopste ne udje sa klupe kako bi mi uleteo Jagielka sa 6 bodova.

Iako sam rekao da cu da odlozim WC jos 2-3 kola mislim da cu ipak da podlegnem pritisku. Uspeo sam da navatam 2-3 igraca koji su trenutno u najgoroj formi u ligi. 

Posted

Heeej, zar nismo svi mi prslinovi ortaci?

:(