Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

CS otaje misaona imenica. LFC zadnja nada, dupla, ocekujte da proradi i Bornmut u ponedeljak.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Sad ćemo prisustvovati zanimljivom eksperimentu: da li petorica (uključujući kapitena) mogu da nadoknade 31p protiv dvojice. Nadoknadiće 6p naravno.

Kakvo crno nadoknađivanje, budi srećan ako skupiš 31 poen u celom kolu.

Posted (edited)

Prsline, meni ovo lici na nategnuti remi. Ti imas poen prednosti i cetvoricu, ja isto cetvoricu ali s bonusom u obliku kapitena. Moj Kun opet ulazi u drugom i belezi 1 poen, svi ostali po standardnih 2 i eto nas na 31:31 <_<

Edited by Calavera
Posted

Mene stvarno sramota :(

Ok, Mahrez i Pajet moraju u tim. Sta da radim sa Sakoom, Sedrikom, Radijem, Koatesom, bog ce ga znati. Tek cekam da Rici, Volkot, Sterling tankuju od sutra. U-zas!

Sent from my Nexus 4

Posted (edited)

Više bih bodova uzeo da sam od starta rešio da ostavim dvadeseticu u banci.

Eno mi tamo na draftu mahrez+redmond već 5 golova. Toliko azar i mane neće dati do februara :isuse:

Edited by Ruxin
Posted

ne dajte mi da igram sledeće godine, ako boga znate :isuse:

Posted

Although the Dubious Goals Panel have now awarded Manchester City’s first goal to David Silva, this will not change the points allocation in Fantasy Premier League as per the game rules.

:yawn2:

Posted

Два. :)

Маестро генијалности. :Hail:

Нажалост, Калавера, грешиш. Бентеке гол, Азар из пенала, Ремзи два комада, Волкот игра 20' и добија жути. :(

Posted (edited)

I meni je Payet kapiten Prsline

Istina, jedini igrač u timu koji je nešto uradio...

Izgubicu od čoveka koji nema odbranu...

Edited by LeBron
Posted

A ja od zene koja je verovala O Seju a koga je zamenio Vilijams  :isuse:

Posted (edited)

Meni Hauard na klupi, Krul medju stativama. Serem ti se u rotaciju golmana i "Soton kuci uvek da bar jedan" rezon. Nekim cudom samo 11:14, a i meni i protivniju igra po jos petorica.

Edited by Svarog
Posted

Samo čudo i trovanje hranom Moćinih pulena (njih pet treba da skupi neverovatnih 10 poena) me spašavaju gotovo izvesnog poraza.. :isuse: