August 15, 20159 yr Kako me brutalno gazi Sekretar. Ima li neki izubijan emoticon u zavojima i sa krvavim podlivima?
August 15, 20159 yr Naravno da ce Lukaku da trpa kad ga ja nemam u timu (plus nisam ga ni draftovao).
August 15, 20159 yr Kako me brutalno gazi Sekretar. Ima li neki izubijan emoticon u zavojima i sa krvavim podlivima? Ima za celu sezonu http://gfxlovers.com/smilies/category/violent/violent_2.html Za ovo kolo verovatno ovaj
August 15, 20159 yr Nema iznenadjenja u sastavima od 16h, Jenkinson ocekivano u 11 umesto Tomkinsa, vratio se Lloris, Davis i dalje umesto Rouza, ostalo sve kao proslog vikenda.
August 15, 20159 yr Pele kapiten A lepo kazem da ne treba da dajem traku onima koji igraju u 13:45 subotom, nikad mi to dobrog nije donelo
August 15, 20159 yr Author Осећам се као зец који гледа у фарове камиона, само сам више к'о магарац кога је ударио воз и сада га вуче за собом. Срећом, сада је ред на капитена, чаробњака са лоптом, скромног генија, надахнутог импресарија фудбалске вештине и културног аташеа источнолондонског вибрантног спортског друштва: Димитрија Пајета!