Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

#znamo #lezilebclassnerd #cebovanje

Sent from my Nexus 4

Do 19.45 po beogradskom vremenu

geek.gif

Edited by levi

Ako ima neko da je smetnuo s uma, večeras se igra prva tekma, tim se mora sastaviti na poslu.

You can make changes to your team right up until 14 Aug 18:45.

#lethargia#weathertoumbrella#nadamacura#

Dobro bre Lezilebe, jel smo rekli da nema ovde kolegijalnosti? :isuse: Moća bi sigurno zaboravio, ovako će nešto pogrešno da namesti u timu i da ga usere..

Oce oce Moca ko gospodin covek skinuo aplikaciju i ona javlja dva sata pred dedlajn da se osvestim i namestim tim.

Left-back Leighton Baines has undergone a successful ankle operation but is set to be missing for the next 12 to 14 weeks.

ko je bolji, Ayet ili Payew? ko igra u Liverpulu, Gomes ili Gomis? zašto je nbg draftovao Banforda?

dajte malo da razmenimo mišljenja, saće dedlajn.

Jordan, Bafetimbi Gomez, reko mu skaut 

Takođe želim hrabro prognozirati da će se ovo trpanje vest hemovaca zbog dve doma završiti kao tragičan fejl za sve vas  :fantom:

Edited by Ruxin

Mnogo štreberski i nepraktičan ovaj večernji petak dedlajn, dogodine će pokopati sve genijalnosti koje je rakija kreirala subotama u 4:11am.  :fantom:

Ja sam tako uzo Matu sa klupe na Uscu u 3-4h. Nish nije uradio :(

Ajde vise, jebo vas dedlajn. Ocu namestim tim za sledece kolo

Javlja mi se da je gomili ljudi koji su zaboravili dedlajn ostao Rooney kapiten od prosle nedelje, znaci danas zabija najmanje 2 komada <_<

ma kakav crni Runi, u ovom kolu Uolkotara eksplodira sa hetrikom, mmw.

Rooney... 2 komada ...

X4KMJO9.gif

:(

Edited by Calavera