Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Tooolooooo!!! Priznaj da si dovela Bijafru umesto omalenog Saidoa! Dodjavola, kad malo bolje razmislim ni taj info mi ne bi bio bas od neke koristi  :wacko:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

:lolol: Stvarno mislis da nemam ozbiljnijih problema u timu? Npr. kako da skupim igrajucih 11?

Posted

Mislim da mi se u zivotu nije desilo da sa protivnikom imam samo jednog zajednickog igraca, sa sve izmenama - Azara.

Scout  :ziga:

Posted

:lolol: Stvarno mislis da nemam ozbiljnijih problema u timu? Npr. kako da skupim igrajucih 11?

Trudicu se da me tih 47 min.priprema ne zavaraju previse,Nzogbia i Bejker jesu fail, ali sta reci za moje ne(obezbedjivanje) sa rezervnim golmanom. Svakako krasan vikend nam predstoji,imam tebe u Premeru i Prslina u maloj ligi  :misko:

Posted

Zaboravio si O'Shea.  ^_^

Sreca je sto nista od ovog necu ispratiti, sad odoh na vikend i nema me do nedelje uvece. Cestitke na pobedi.

Posted

Izbacio Depaja i Mitrovica ubacio Kabaja i Pelea, pa canelirao. I tako jedno 10 puta od jutros...

Posted

Zaboravio si O'Shea.  ^_^

Sreca je sto nista od ovog necu ispratiti, sad odoh na vikend i nema me do nedelje uvece. Cestitke na pobedi.

Kako god u jinxu si  :0.6: ...ugodan vikend...ali ne previse

Posted

Утишао сам се као сваки други пантер спреман на скок. #Anglia #theworldofsurvivor #skolskiprogram

Posted

Panter iz Bijafre sa -4 zuba  :misko:

Posted

Ja nemenjam nista #hraborsludos #cocacolapoljubac #runikapetan #freeformotjinazena

Sent from my Nexus 4

Posted

#ulicnasvetiljkabacasvetlostukrug

#dokcrnipanteriletepravonanju #alineznajudatujekraj

#daihubijanjenesvetlostisjaj

Posted

Ako ima neko da je smetnuo s uma, večeras se igra prva tekma, tim se mora sastaviti na poslu.

You can make changes to your team right up until 14 Aug 18:45.