August 14, 20159 yr Tooolooooo!!! Priznaj da si dovela Bijafru umesto omalenog Saidoa! Dodjavola, kad malo bolje razmislim ni taj info mi ne bi bio bas od neke koristi
August 14, 20159 yr Stvarno mislis da nemam ozbiljnijih problema u timu? Npr. kako da skupim igrajucih 11?
August 14, 20159 yr Mislim da mi se u zivotu nije desilo da sa protivnikom imam samo jednog zajednickog igraca, sa sve izmenama - Azara. Scout :ziga:
August 14, 20159 yr Stvarno mislis da nemam ozbiljnijih problema u timu? Npr. kako da skupim igrajucih 11? Trudicu se da me tih 47 min.priprema ne zavaraju previse,Nzogbia i Bejker jesu fail, ali sta reci za moje ne(obezbedjivanje) sa rezervnim golmanom. Svakako krasan vikend nam predstoji,imam tebe u Premeru i Prslina u maloj ligi :misko:
August 14, 20159 yr Zaboravio si O'Shea. ^_^ Sreca je sto nista od ovog necu ispratiti, sad odoh na vikend i nema me do nedelje uvece. Cestitke na pobedi.
August 14, 20159 yr Izbacio Depaja i Mitrovica ubacio Kabaja i Pelea, pa canelirao. I tako jedno 10 puta od jutros...
August 14, 20159 yr Zaboravio si O'Shea. ^_^ Sreca je sto nista od ovog necu ispratiti, sad odoh na vikend i nema me do nedelje uvece. Cestitke na pobedi. Kako god u jinxu si :0.6: ...ugodan vikend...ali ne previse
August 14, 20159 yr Author Утишао сам се као сваки други пантер спреман на скок. #Anglia #theworldofsurvivor #skolskiprogram
August 14, 20159 yr Ja nemenjam nista #hraborsludos #cocacolapoljubac #runikapetan #freeformotjinazena Sent from my Nexus 4
August 14, 20159 yr Author #ulicnasvetiljkabacasvetlostukrug #dokcrnipanteriletepravonanju #alineznajudatujekraj #daihubijanjenesvetlostisjaj
August 14, 20159 yr Ako ima neko da je smetnuo s uma, večeras se igra prva tekma, tim se mora sastaviti na poslu. You can make changes to your team right up until 14 Aug 18:45.