Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted (edited)

ja Klasik doživljavam ko kros takmičenje u osnovnoj školi.

sve nas skupe na kamaricu.

ja kopam i rukama i nogama da bih bio bolji od Đoleta koji mi je mazno Milicu prethodne nedelje.

i na kraju pobedi neki lik kog u životu nisam video pre toga.

Edited by Svarog
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

To je bar lako, proglasiš sve ispred tebe da nisi čuo za njih i budeš šampion, kao moća

Kako god, classic jedini relevantan jer daje najrealniju sliku na kraju.  h2h su penali, lutrija

Posted

Baš mi je teško pao ovaj fenjer. Prevideo sam juče da imaš Morisona na klupi, bio sam ubeđen da neću sam čamiti dole.

E, a za ovu čestitku ću da ti poželim da se sledeće sezone sretnemo na brodu.

Ja sam ti cestitala iz najlepsih namera, bilo bi mi bolje da sam makar bila poslednja, pretposlednje mesto je ponizavajuce, ne umes ni da omanes kao covek. 

Za ovu zelju cu se praviti da ne znam ko si. Stoga: ne znam ko su ovaj Tores i Remi, tako da drzim prvo i poslednje mesto.  :0.6:

Posted (edited)

Управо су почели да мењају цене. Гледам уживо како ми беже разни играчи. :isuse:

Edit: Опет су нешто мењали систем. :mad: Де Геа пао за 0.1 иако је продат само 33.000 пута, а власништво™ му је на 7%, а Оксфорд није скочио иако је купљен 60.000 пута, а има га 4.3% играча. Можда скочи након следећег рифреша.

Edited by Прслин
Posted

I Ulloa pao sa prodatih 22.000 sa 4,7% vlasništva, a npr Bejns nije sa minusom od 120.000 na 12%. Opet ne razumem cene :(

Posted

Zar nisu zasticeni od pada cena jedno kolo kad se povrede? Za Bejnsa mislim. 

Posted (edited)

Заштићени су када су црвени, без обзира да ли због картона или због повреде.

Edit И не рачунају се трансфери направљени уз искоришћену дивљу карту.

Edited by Прслин
Posted

Stalno nešto čačkaju sa cenama i svake godine je sve gore, iako se u pravilima zvanično ništa ne menja. Uz diskreciono pravo da nam ne kažu šta se dešava

Both the formula used to calculate this change and the time of the change include variable factors, and won’t be revealed to game players

Pa ništa, oprobani sistem koji me je prošle godine doveo do vrtoglavih top 22k više ne funkcioniše, mora da se smisli nešto novo

:fantom:

Posted

aaaa. ja mislio samo zbog povrede :(.

ne razumem što se štiti igrač koji je dobio crveni, odnosno imaoici igrača koji je dobio crveni

Posted

Kakva je situacija sa Balerinom,Morenom da li ce igrati naredno kolo ?Ko ce biti drugi stoper City-a Mangala ili Demikelis?Da li ce definitivno Gomes biti prva opcija i dobiti sansu ispred Morena?

Posted

E, pa sad, ti bi sve odgovore na tacni. To je ono sto razdvaja dobre menadzere od losih, mene od Remija.

Posted

Kakva je situacija sa Balerinom,Morenom da li ce igrati naredno kolo ?Ko ce biti drugi stoper City-a Mangala ili Demikelis?Da li ce definitivno Gomes biti prva opcija i dobiti sansu ispred Morena?

ne, ne, mangla i da

Posted

Odustao sam od WC.

Dajem im sansu jos 3-4 kola.

Arsenal, Utd, Liverpul (to je vise od 50% mog tima) imaju relativno lake utakmice valjda ce neko od njih da poludi.

Posted

Kaze Arsen da je fit, verovatno u 11 ako je tako...

Posted

Odustao sam od WC.

Dajem im sansu jos 3-4 kola.

same here. možda čak i transfer ne napravim s ciljem da uradim dva u idućem kolu. suviše je rano za dalekosežne odluke.

JS52388248.jpg