Pokojni Ruxin Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Carrey je skroz propao, meni taj 23 nije bio smesan uopste :( Da znaš da jes...sećam se da je isto bio i onaj neki eternal sunshine, isto izašao u to vreme. Daj bože da me 2 puta nasmijao! Edited August 11, 2015 by Ruxin
Прслин Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Монаси имају приступ интернету. Остало ти а и б.
Pokojni Ruxin Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Pa jel više ništa nije sveto edit - a lenj sam da sad divljam, to ja samo tako kažem. Za početak sezone sam se pripremao dugo i ozbiljno pa evo kako se to završilo. Što se pre vratim na mod vidi petak je, mogo sam se ulogovati to bolje po sve Edited August 11, 2015 by Ruxin
malkin Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Ruxine, tim ti uopšte nije loš, ne lomi preko kolena jutro je pametnije od večeri, ne sudi o danu pre večeri a po jutru se dan poznaje. mmw, znam o čemu govorim, kako bih drukčije mogao da ti se obraćam sa olimpskih visina stotog (100.) mesta u klasiku?
Pokojni Ruxin Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Tim mi uopšte nije bio loš. U međuvremenu sam već pokušao da bandawagonujem i ubacim yayu, momentalno je danas požuteo. Zamisli šta će biti ako dam sebi još par kola fore Edited August 11, 2015 by Ruxin
ubibobi Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 ko je bre Gulou Thunder? kakav ćemo krasan kripl fajt imati za vikend... Trebalo bi da je Bustin...
Прслин Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Пожутео је још синоћ. Пажљиво око стручњака је током утакмице могло да примети како се Јаја ухватио за примицач. Тај се инцидент одиграо тренутак пре него што сам на топику питао ко га је све већ довео.
nbg4ever Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Ja vala necu nista da menjam. Mrljavo kolo, mrljavi prospekti. Jedino sto je moglo da ga ucini jos mrljavijim je da sam ga proveo u Jagodinu [emoji19] Sent from my Nexus 4
Pokojni Ruxin Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Nisam gledao tekmu, ali jaja će svakako da izdominira protiv rusa, pa makar i na jednoj nozi. Nije kao da si me zajebao ili tako nešto, nisam se sigurno zaleteo ko magarac....da je tako nešto napisao bih duvaj ga i mrzim te, ne bih sad bio ovako dostojanstven. Edited August 11, 2015 by Ruxin
Calavera Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Da predjemo malo na vedrije teme, mogla bi se od sledece sezone napraviti nova klasik liga? Tamo ima gomila ljudi za koje nemam pojma ni ko su, evo prvi je neki torreslfc kome je vise poena uslo s klupe nego sto sam ja imao ukupno, ne zelim da se igram s takvim ljudima Realno, svako ko nije i u H2H ligama mi je potpuna nepoznanica, a takvih je skoro polovina.
Прслин Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Правили смо неких сезона и посебан класик, али ипак је овај Росов најстарије и најмасовније фантази такмичење на ППП. Свако ко је освојио ту лигу са правом може да носи титулу легенде.
nbg4ever Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Ma daj, pa i ja sam jednom tu bio prvi Sent from my Nexus 4
Прслин Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 (edited) Када? Едит: Питам из професионалне радозналости - на првој страни је списак досадашњих победника са два знака питања, за прву и другу сезону. Ако си ту негде био, да те уписујемо. :) Edited August 11, 2015 by Прслин
Remi Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Ja cestitam tebi, jedinom u vascelom klasiku gorem od mene. Baš mi je teško pao ovaj fenjer. Prevideo sam juče da imaš Morisona na klupi, bio sam ubeđen da neću sam čamiti dole. E, a za ovu čestitku ću da ti poželim da se sledeće sezone sretnemo na brodu. Edited August 11, 2015 by Remi
ArleKino Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Nekad je lijepo misliti sa si se zajebao sa Kasperom Schmeichelom, i to onda kad ti je rezerva Courtois. Kolarov je objasnio ovo kolo, inace mislim da je on mashev medju odbrambenim igracima. Nije lijepo kad lovu prospes na Arsenalove veznjake, tacnije trojicu, jer ocekujes visestruko penetriranje u Prslina. :facepalm:
Recommended Posts