August 11, 20159 yr Gigantskih 28 poena. Ali i pored toga pobeda sa dvocifrenom razlikom. Pravi trenutak da se pocne sa upotrebom popularnih fudbalskih fraza...veliki timovi pobedjuju i kad igraju lose.
August 11, 20159 yr da napravim sta hocu za sledece kolo potrebno mi , jedno, 5 izmena, minimum. razmisljam se da vec sad izdivljam toliko o tome koliko sam dobro sastavio ekipu pred prvo kolo...
August 11, 20159 yr 29 od 42 poena su mi došla iz odbrane (bedem Azpi, Kresvel i Kompani). to je to, već vidim sebe kako igram katanaćio do kraja sezone.
August 11, 20159 yr I pored pobede izdivljao sam nakon prvog kola i sad mi je tim bombona. S obzirom da sam napunio tim šunkarima ocekujem da ih Lester dobije 6-0 uz tri auto-gola šunkara, dva crvena i dva napravljena penala
August 11, 20159 yr Gigantskih 28 poena. Ali i pored toga pobeda sa dvocifrenom razlikom. Pravi trenutak da se pocne sa upotrebom popularnih fudbalskih fraza...veliki timovi pobedjuju i kad igraju lose. Čestitam, sve bilo fer i sportski.
August 11, 20159 yr Čestitam, sve bilo fer i sportski. Ja cestitam tebi, jedinom u vascelom klasiku gorem od mene.
August 11, 20159 yr Kladim se u sta oces da je 1 od njih Sakho ili bar Paja™, ne bi Prslin podneo da ga moj Bijafra™ sam pobedi :misko: Edited August 11, 20159 yr by Calavera
August 11, 20159 yr Ja još uvek vagam opcije pred sledeće kolo. Da li da:a) ispoštujem tim još par kola dok se stvari ne stabiliziju b) izdivljam glupo i nepotrebno jer fuck this shit c) pogledam ponovo onaj film sa džim kerijem koji se se zove, zamislite baš 23. Coincidence? I Think Not! d) se zamonašim i izgubim pristup internetu