Bogotac Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 (edited) Kakav poraz,tacno mi dodje da batalim sve zbog ovakvih sranja.Ovako sam prosle sezone izgubio jedno 10 partija.MRS Edited August 10, 2015 by Bogotac
ubibobi Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Па и не постоји женски тим. Zenskin tim... eto ti ga sad
Pokojni Ruxin Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Kakav poraz,tacno mi dodje da batalim sve zbog ovakvih sranja.Ovako sam prosle sezone izgubio jedno 10 partija.MRS Ako pod batalim sve misliš na kontempliranje samoubojstva +1
malkin Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 osvojio 23 poena aahahahahaha pišaj po sirotinji
cvrlle Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Jaja malo povadio situaciju. Sve ostalo čemer i jad. No dobro, uknjižena su prva 3 boda u debitantskoj, brodskoj, sezoni. Sledeće kolo muslin. Pazi se, čuvam madjiu za tebe B-)
Muwan Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Respekt za sekretara koji je dao traku Kompaniju i zasluženo zaseo na čelo L1
Tolaa Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) 20 bodova ispred svih Ali svakako uradi taj selfi (video tim) :D Mozda je pravo vreme da ispricam nesto o vremenu kada me je Prslin (tada Praslin,vremenom mu se nametnuo novi nadimak) manirom iskusnog dilera uvlacio u blagodeti nervne slomove fantazija,pa kada sam usao u igru pakao istog, i kad osnovasmo nasu ligu (nesto slicno onoj sa Feijem)... rekoh ok. to je to, daj da prosaram malo da vidim kako taj mudrac stoji u drugim ligama koje igra, i zapade mi za oko (msm da je bio klasik) da neki zenski tim bolje stoji od njega na tabeli...Naravno nakon nekog vremena kad smo se videli ,nisam propustio priliku da mu to nabacim, kad on ce (a jedva se suzdrzavajuci da ne prasne):"Zenski tim?Kakav zenski tim?Ne postoji nikakav zenski tim. ...ovo sto sam ispricao je najverovatnije potsvesno pravdanje za moj predstojeci poraz iduceg vikenda ,jer ona(j) ko ima prvi (drugi tim) a zadnji (prvi tim) u klasiku, je za apsolutni respekt. A jaaaadan! 19 poena. 108/109. Ali zato draft! Druga u nasem klasiku, 7270. na svetu. To mi je najbolji rezultat ikad. Bice selfi kad dodjem kuci. :0.6: U klasiku 3 od prvih 5 mesta draft timovi. :0.6: Edited August 11, 2015 by Tolaa
John Coltrane Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 aahahahahaha pišaj po sirotinji Nemaci pojma, ja 27
sekretar Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Respekt za sekretara koji je dao traku Kompaniju i zasluženo zaseo na čelo L1 Hvala, hvala auto complete je odradio svoj posao za sve pare, Coleman sa 0 poena Koscielny, Cahill i Herrera po 1 poen ali zato sjajni kapiten sa 28 poena izvadio stvari
goofs Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Ako je neko propustio da primeti - kola ce ove godine uglavnom pocinjati u petak, sto znaci petkom se sklapa tim, nema tradicionalnog mamurnog namestanja na brzinu u subotu u 11:15.
Muwan Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Valjda od sledeće sezone kreće to sa prvom utakmicom u petak, uživaćemo u subotnjem mamurluku još neko vreme.
MancMellow Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 41 poent, ali iskoristio sam jednog kviska, bez toga bi bilo 31...i pobedio Djubretare :D
zoki Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Ako je neko propustio da primeti - kola ce ove godine uglavnom pocinjati u petak, sto znaci petkom se sklapa tim, nema tradicionalnog mamurnog namestanja na brzinu u subotu u 11:15.Samo ovaj petak se igra, to od sledeće sezone ća biti svakog.. A btw, čestitam na pobedi u H2H [emoji106] Od starta sam zauzeo poziciju u borbi za opstanak, dokle bre više
goofs Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Ahaaa, tek od sledece, nacuo sam samo za to i video sad ovo za petak pa rekoh mora da je to to. Hvala, hvala, bila je fer i korektna borba, prava prvenstvena :)
Recommended Posts