Tolaa Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Zato ce Violine vec kolko' sutra da zasednu na celo klasika...Violon-celo Nisu Violine, nego Voline. Cuti, bolje da ja sad uslikam jedan selfi s tabelom, nikad vise nece nijedan moj tim doci tako visoko.
Calavera Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Kako ce se Pellegriniju obiti o glavu ovo potcenjivanje Pulisa, javlja mi se da ce brze-bolje ubaciti Kuna kad skapira da tu nema ko drugi da da gol.
levi Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Greškom je upisan gol Yayi i asist Navasu. Jasno je da je Silva petom skrenuo u gol
Calavera Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Ne bi ga ni dali da neki saigrac nije zbunio Myhilla, klasican user
Lezilebovich Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 (edited) Potpuno sam ispustio iz vida Tourea, jer sam rutinski mislio da je preskup, a ostali se mnogo rotiraju pa nisam ni gledao Man City. A ovamo, on 8,5 .... bagatela :D Mogao bih odma' da trejdujem Ozila za Yayu Edited August 10, 2015 by Lezilebovich
Calavera Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Znaci to je taj Yaya? Nije los mladac, dapace odlican je...
Прслин Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Признајте, ко је у последњих пар минута довео Јају.
Lezilebovich Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 (edited) Признајте, ко је у последњих пар минута довео Јају. ja sam verovatno otvorio sezonu. još pre nego što je postigao zgoditak sam skontao da mi uopšte nije pao na pamet i otvorio tranfer listu. do tad je već ubo prvi gol. onda sam razmišljao celih minut i po, video da je na 4,9%, a i onako mi je omiljeni igrač, izbacio buđavog arsenala i doveo yayu koji je zabio drugi gol. edit: ovako pucam uglavnom i pare na kladži na lajvu betingu, što ne bih isti uspešan scenario primenio i na FPL Edited August 10, 2015 by Lezilebovich
Прслин Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Боготаце, да ли то значи да је 108. место форумског класика сада упражњено?
Recommended Posts