Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Glavni cilj (ulazak u top 100 u PPP klasiku) mi je u prvom kolu izmakao za dlaku ali uz nekoliko adekvatnih pojačanja na svim pozicijama očekujem da će taj cilj biti napadnut već ovog meseca.

Posted (edited)

...

Edited by ducca
Posted

može se reći da sam neko vreme proveo na čelu PPP klasika :D

Posted

Ja bih iskoristio WC, ali ne znam koga bih uzeo umesto ovih 15  :unsure:

Posted

Ima nas 100+ u klasiku? Auu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

108. Drzim 104. mesto. Ni najgora ne umem da budem.  :isuse:

Posted

rezultat iz not ril.

tamo negde na 90. mestu sam, al to ima da se promeni kad mi ulete rezerve večaras i njihovi poeni s klupe.

ima da skočim do 60. mesta, pod uslovom da svi ostali između mene i tog mesta nemaju nikog u Sitiju, ahm.

Posted

U lepotici kola u Brodu, Hobbit Slayer i ja igramo trenutno nereseno 34:34, ali on ima i Rahima sutra. Mozda popije neki crveni. Ipak je realnije da ja uputim cestitke Hobbitu na pobedi na otvaranju sezone.

Nadam se da me Raheem neće sjebati na kraju, mada se nikad ne zna, uzevši u obzir da je rezultatska klackalica trajala od prvog meča duela sa San Epifaniom... Sve u svemu, sasvim pristojno otvaranje sezone... U trenutku inspiracije sam požurio sa transferom za sledeće kolo... Doduše, uzevši u obzir kako je igrao, transfer Ozila možda i neće biti suviše velika greška...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Posted

Zato ce Violine vec kolko' sutra da zasednu na celo klasika...Violon-celo

Posted

:lol: sad sam video kako je izgledalo moje prvo kolo u pogađalici

:isuse:

ovo je dakle to fantazi dno dna. ništa, otvoriću kafanu, pa da se okupimo mi grbavi, nemi, hromi, slepi i kljasti koji nismo znali da je 1 Merhaz™ sad bolji igrač od Uolkota, Kejnare i Aleksisa.

Posted

Pa čak i to 104. mesto deliš.

Gledam sad ova tri tima ispod nas i svi imaju bar po jednog igrača Sitija uz poene sa klupe, 

a ti i ja Berahinja, koji naravno neće ništa uraditi, i 0 poena sa klupe. Tako da ono, od večeras nešto malo pre 23h fenjer će biti naš.