Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Ne da ima šanse nego je više nego realno. Previše je crveni karton, gomila žutih i igrači sa bonusima na klupi, za jedno kolo

Ostaje mi da se nadam nekoj asistenciji Silve za classic, a bodove da potražim protiv slabijih protivnika :thumbsup:

There there, poraz možda jeste neminovan ali makar ti neće biti nikakav problem da nađeš tog slabijeg protivnika :fantom:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Kakvo kolo, zadovoljan sam top milion startom sta god da se desi sutra.

Posted

pet razlike ako Gomez dobije 3 bonusa? daj, to će Rahim lagano...

Muceni Sterling ima da udje u 70 i nekoj minuti te osvoji junacki 1 bod :cry:

S vedrije strane, trenutno sam drugi na pogadjalici sa nevjerovatnih 35 poena, iako sam danas promasio sve zivo, ukljucujuci i $ na Wengerove pulene.

Posted

Kolo za zaborav, osim ako Silva ne ugura 3 gola i ne upise 4 asistencije.

Posted

AHAAHAHAHAHA

Koltrejne, ja tek sad skontah da ti i ja igramo ovo kolo i u L1 i u Draftu jedan protiv drugog.

ako ti Silva ne podivlja onda izjednačavam.

ok, i nije tako loše.

Posted

U lepotici kola u Brodu, Hobbit Slayer i ja igramo trenutno nereseno 34:34, ali on ima i Rahima sutra. Mozda popije neki crveni. Ipak je realnije da ja uputim cestitke Hobbitu na pobedi na otvaranju sezone.

Posted

Opa, top 85 u klasiku!

Posted

Adašević mi objasnio da Brod nije 1 liga, kao da to nisam znao.  :fantom:

Posted

Ma ovo je jedno od onih obrnutih kola. Svoju apsolutnu propast vidim samo kao potvrdu talenta  :fantom:

Posted

mangala i jaja sutra jure nedostiznih 11pts

Posted

odbrana: 0, 1, 1, 1, 2.

vezni red: © 2, drugi vezni od 9 miliona, takođe 2.

Kejnara 2.

6 poena kaskam za averom, imam najgori plasman u 1 kolu u svojoj karijeri. zahvaljujem se upravi na ukazanom poverenju i navijačima na podršci, ali samo je 1 gest moralan, normalan i opravdan u ovakvoj situaciji. napuštam kormilo voljenog tima, vidimo se sledeće ili neke druge godine.

04877791-1024x719.jpg

Posted

SOKANTNO! Malkin dosao na trening Metalurga i doneo kovertu, koju je predao golmanu ekipe. Pogledajte sta se potom dogodilo (VIDEO)

75408565514d78cecfe313810f9dbc9d.jpg

Sent from my Nexus 4

Posted (edited)

odbrana: 0, 1, 1, 1, 2.

vezni red: © 2, drugi vezni od 9 miliona, takođe 2.

Kejnara 2.

6 poena kaskam za averom, imam najgori plasman u 1 kolu u svojoj karijeri. zahvaljujem se upravi na ukazanom poverenju i navijačima na podršci, ali samo je 1 gest moralan, normalan i opravdan u ovakvoj situaciji. napuštam kormilo voljenog tima, vidimo se sledeće ili neke druge godine.

Odbrana 1, 0, 1, 0

Vezni: 0, 2©, 3, 2

Napad: 2, 2

12 poena iza avera. 

Hvala lepo, dovidjenja. Ti dajes otkaz, mene teraju motkama.

Edited by Tolaa
Posted

Ja i nisam tako los. Trenutno 35, odbrana tanka, i jos Silva veceras, Dzouns iz Junajteda mi pokvario planove, tu sam nekako racunao CS. Jedino mi je krivo sto sam ostavio Pajea na klupi, komotno je mogao umesto Ricija.

U Brodu, skinut skalp Dediju.

Posted

Izdaje me secanje, cene bese ne krecu da rastu/padaju do okoncanja kola?