Pokojni Ruxin Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ne da ima šanse nego je više nego realno. Previše je crveni karton, gomila žutih i igrači sa bonusima na klupi, za jedno kolo Ostaje mi da se nadam nekoj asistenciji Silve za classic, a bodove da potražim protiv slabijih protivnika There there, poraz možda jeste neminovan ali makar ti neće biti nikakav problem da nađeš tog slabijeg protivnika
Gylfi Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Kakvo kolo, zadovoljan sam top milion startom sta god da se desi sutra.
clever bastard Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 pet razlike ako Gomez dobije 3 bonusa? daj, to će Rahim lagano... Muceni Sterling ima da udje u 70 i nekoj minuti te osvoji junacki 1 bod S vedrije strane, trenutno sam drugi na pogadjalici sa nevjerovatnih 35 poena, iako sam danas promasio sve zivo, ukljucujuci i $ na Wengerove pulene.
John Coltrane Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Kolo za zaborav, osim ako Silva ne ugura 3 gola i ne upise 4 asistencije.
Svarog Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 AHAAHAHAHAHA Koltrejne, ja tek sad skontah da ti i ja igramo ovo kolo i u L1 i u Draftu jedan protiv drugog. ako ti Silva ne podivlja onda izjednačavam. ok, i nije tako loše.
San Epifanio Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 U lepotici kola u Brodu, Hobbit Slayer i ja igramo trenutno nereseno 34:34, ali on ima i Rahima sutra. Mozda popije neki crveni. Ipak je realnije da ja uputim cestitke Hobbitu na pobedi na otvaranju sezone.
Gylfi Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Adašević mi objasnio da Brod nije 1 liga, kao da to nisam znao.
Pokojni Ruxin Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ma ovo je jedno od onih obrnutih kola. Svoju apsolutnu propast vidim samo kao potvrdu talenta
malkin Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 odbrana: 0, 1, 1, 1, 2. vezni red: © 2, drugi vezni od 9 miliona, takođe 2. Kejnara 2. 6 poena kaskam za averom, imam najgori plasman u 1 kolu u svojoj karijeri. zahvaljujem se upravi na ukazanom poverenju i navijačima na podršci, ali samo je 1 gest moralan, normalan i opravdan u ovakvoj situaciji. napuštam kormilo voljenog tima, vidimo se sledeće ili neke druge godine.
nbg4ever Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 SOKANTNO! Malkin dosao na trening Metalurga i doneo kovertu, koju je predao golmanu ekipe. Pogledajte sta se potom dogodilo (VIDEO) Sent from my Nexus 4
Tolaa Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 (edited) odbrana: 0, 1, 1, 1, 2. vezni red: © 2, drugi vezni od 9 miliona, takođe 2. Kejnara 2. 6 poena kaskam za averom, imam najgori plasman u 1 kolu u svojoj karijeri. zahvaljujem se upravi na ukazanom poverenju i navijačima na podršci, ali samo je 1 gest moralan, normalan i opravdan u ovakvoj situaciji. napuštam kormilo voljenog tima, vidimo se sledeće ili neke druge godine. Odbrana 1, 0, 1, 0 Vezni: 0, 2©, 3, 2 Napad: 2, 2 12 poena iza avera. Hvala lepo, dovidjenja. Ti dajes otkaz, mene teraju motkama. Edited August 10, 2015 by Tolaa
Behemoth Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Ja i nisam tako los. Trenutno 35, odbrana tanka, i jos Silva veceras, Dzouns iz Junajteda mi pokvario planove, tu sam nekako racunao CS. Jedino mi je krivo sto sam ostavio Pajea na klupi, komotno je mogao umesto Ricija. U Brodu, skinut skalp Dediju.
ducca Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Izdaje me secanje, cene bese ne krecu da rastu/padaju do okoncanja kola?
Recommended Posts