San Epifanio Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Trenutno bežim 5 bodova San Epifaniu, njegovi Hendo & Bentekara vs Sterling... Cripple fight... Sent from my A0001 using Tapatalk Ma kakav cripple fight mi smo ti jedni od boljih u ovom kolu, skoro pa mec kola :D
Zis Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 pet razlike ako Gomez dobije 3 bonusa? daj, to će Rahim lagano...
Pokojni Ruxin Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ja ću da izbugim jer sam retard i nikakav igrač,so I got that goin for me which is nice
Muwan Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ajde neka dobra duša neka kaže ko uzima bonuse u Liverpulu.
LeBron Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Po sadasnjem stanju gubim za bod bonusa koji ce dobiti Klajn, i to sve zbog Peletovog zutog u 94. minutu... Cestitke ubibobi.
Zis Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ajde neka dobra duša neka kaže ko uzima bonuse u Liverpulu. trenutno Gomez 3 Coutinho 2 Škrtel i Clyne po 1 al zna se to i promijeniti
Muwan Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Odlično, od dva igrača 4p, još 3p zaostajem za Eldoradom. Sutra mora Kompany da uradi nešto više od statiranja na terenu inače gubim sa poenom razlike.
ubibobi Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Po sadasnjem stanju gubim za bod bonusa koji ce dobiti Klajn, i to sve zbog Peletovog zutog u 94. minutu... Cestitke ubibobi. Hvala. Imao sam dosta srece u ocekivano napetom mecu,i vec sam video kako me Kurtin crveni razapinje...
ducca Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 (edited) Nema bonusa za Peleta? 'sam dobio ovo, Ducco? Sent from my Nexus 4 Ja vec cestitao, nije bio jinx. Edited August 9, 2015 by ducca
nbg4ever Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ma otkucao sam post ranije, a okacio sa zadrskom. Tnx Klajnara ponovo na klupi sa ucinkom, kao i u gw1 prosle sezone Sent from my Nexus 4
Pokojni Ruxin Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ja vec cestitao, nije bio jinx.Moje je bilo jinx jer totalno ima šanse da kun nadoknadi -4 i muslinovog silvu kapitena
Moća Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Gomez Sa njegovim bodovima bezim 15poena cartmanu kome igra Kompani sutra znaci ocekujte od Kompanija sutra Cs, gol i asistenciju <_<
levi Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Moje je bilo jinx jer totalno ima šanse da kun nadoknadi -4 i muslinovog silvu kapitena Ne da ima šanse nego je više nego realno. Previše je crveni karton, gomila žutih i igrači sa bonusima na klupi, za jedno kolo Ostaje mi da se nadam nekoj asistenciji Silve za classic, a bodove da potražim protiv slabijih protivnika
adasevic Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Gubim 2 razlike od pokusnih kunica ali cekam silvu pa se nadam preokretu ko na vracaru. Ako silva ne odigta imam na klupi ricardsa i oxforda koji zajedno imaju ko pola mog tima :( uzasno kolo al moze biti da necu da pocbem sezonu krompiricem...
Recommended Posts