August 9, 20159 yr U istom minutu mi padaju cleanovi Ceha i Fontea Isto, plus Mertesacker i Soares u Draftu. Edited August 9, 20159 yr by beowl
August 9, 20159 yr Kakav tragican trenutak za moj fantazi timPa, nije baš toliko tragično, razlika je samo četiri poena u moju korist, a ti čekaš Hendersona i Bentekea [emoji19] Sent from my A0001 using Tapatalk
August 9, 20159 yr Vodim 10 razlike ostao mi Gomez iz Pula a protivniku Kompani, Hendo i Benteke tako da mogu da cestitam pobedu.
August 9, 20159 yr Imam još trojicu da sustignem protivnikovih 7p prednosti ali kakav cripple fight vodimo ne bi me čudilo da ne uspe.
August 9, 20159 yr Author Победа против Соколовића захваљујући неочекиваној, али маестралној победи Вест Хема. Најбоље коло икада!
August 9, 20159 yr Trenutno bežim 5 bodova San Epifaniu, njegovi Hendo & Bentekara vs Sterling... Cripple fight... Sent from my A0001 using Tapatalk
August 9, 20159 yr Imam još trojicu da sustignem protivnikovih 7p prednosti ali kakav cripple fight vodimo ne bi me čudilo da ne uspe. Ja imam još trojicu da sustignem 2p, sva trojica iz Liverpoola, očekujte 7:0 za Stouk
August 9, 20159 yr Jedini pravi cripple fight je izmedju mene i Mean Machine.Zajedno smo do sad skupili 29 poena.