goofs Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Pa i nema baš, ne piše čiji je tim Gorgonzola?! Zbog neprijavljanja novog imena da mu se ponište rezultati prvog kola i tri boda za protivnika u H2H Gorgonzola je proslogodisnji Mocni Grbalj...tradicionalno menja naziv svake sezone Taj sam, izvinjavam se zbog unete pometnje, prijavio sam promenu imena pre nekih 20 strana ovde. Tvornica Sira Čelarevo se isprsila i odlučila da ulaže u sport, dok su ovi Crnogorci zavrnuli slavinu, tako da je promena sponzora bio jedini logičan potez u ovim teškim vremenima.
Azdaja Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Lepo je biti prvi na klasiku pa makar i na dan. Omg Omg hype hype 111!!!!
cvrlle Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Da sam znao ono što znam sad, ja bih opičio pored svi u napad i trostrukog kapitena pride. ovo kolo me ne bi izvukle ni sve tri madjije propasss
Nevernik Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Svi ste pukli. Odlicno, znaci nisam samo ja :) Ako Arsenal ne poludi danas ima da bude totalni debakl.
Calavera Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Walcott na klupi, Bellerin ni tamo, Jay Rodriguez u 11.
ducca Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Yoshida u 11, jbg kad rizikujes ne isplati se, kad ne rizikujes ne isplati se
ubibobi Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Koji sam car.od Arsenalovog dubla koji imam ne igra ni jedan...
LeBron Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 (edited) Koji sam car.od Arsenalovog dubla koji imam ne igra ni jedan Bice bas neizvesno u nasem mecu. Mada mi je bolje sad sto ti ne igra Belerin. Volkot ce uci sigurno. Edited August 9, 2015 by LeBron
Muwan Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Kod Arsenalovih igrača je super što osim štopera i Alexisa nikad ne znaš da li će igrati ili će ih Wenger rotirati u nekim svojim šamanističkim vizijama.
levi Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Pele na asistenciju Cedrica. Mada će Cedric do kraja da začini isključenjem
Bogotac Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Graziano +1,ali ladno Cedric ast,a ja se dvoumim da ili ne
ducca Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Cedric j jedan prekrsaj daleko od iskljucenja, a ja verovatno do WC u tom slucaju...
San Epifanio Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Pele na asistenciju Cedrica. Kakav tragican trenutak za moj fantazi tim
Aleksandar88 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Cedric na klupi, Stekelenburg isto, Rudy isto, Pelle zadnji dan izbacen iz tima u korist Kanea... Najgora sezona ikad.
Recommended Posts