Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Mene jedino teši što znam da ćete svi panično gledati šta da radite povodom kuna kad rutinira 1 het-trik u ponedeljak. A ja tu brigu prebrinuo  :fantom:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Duccaaaaaa!

*4 igraca razlicita :ph34r:

Sent from my Nexus 4

Sudar titana, ko skupi 30 bodova dobija. Presudice jos faul nad Azpijem za Oskarov slobodnjak...

Posted

Za sada su mi igrala 2 od 3 igraca sa klupe, Ighalo i Richards :isuse:

22-19 trenutno, sutra igram protivu gomile Liverpuldjana, a navijam za moje Arsenalce (i Pelea i Aguera, mada ovaj poslednji i ne mora da udje)

Posted

Svaki cip moze samo jednom po sezoni, racunaj da su ti ostala jos ova druga dva :D

aha, super :lolol:  ama dobro, nema veze. sad mi žao što sam ga iskoristio jer bi i bez toga imao nekih 25-6 bodova cini mi se, al'...who cares :D

Posted

26 poena od sedmorice igraca, dok Hobbit slayer ima 20 od cetvorice. Nisu bog zna kakve sanse, al` videcemo sutra.

Posted

Zanimljivo,ocekaivao da protvnik vodi debelo.kad ono 17-4 za mene :lolol:

Posted

Imam +6 i Bentekaru,Klajna i Belerina naspram Lebronovih Pelea,Sakoa,Pajeta, Fontea i Ceha  :isuse: napeto ko kisobran...upropastio me Tibo mada nije on kriv...U poslednji cas zamenio njega za Azpija radi ustede od 0,5  :isuse:  = primerena kazna

Posted

Kakvo kolo jbt... WC aktiviram vec danas :isuse:

+1

najgore kolo u novijoj istoriji ičega ikada. 13 poena od 6 igrača :isuse:

Posted

Propustio sam sad već tradicionalni wc prvog dana, možda ga uopšte ne bih ni korstio u ovom kolu, ali crveni karton onog Murinjovog klipana je prelomio

Posted

Ima li negde spisak koji tim kome pripada? Voleo bi da mogu da znam koga kunem i protiv koga kukam.

Posted

На првој страни топика.

Posted

Pa i nema baš, ne piše čiji je tim Gorgonzola?! Zbog neprijavljanja novog imena da mu se ponište rezultati prvog kola i tri boda za protivnika u H2H :fantom:

Posted

Gorgonzola je proslogodisnji Mocni Grbalj...tradicionalno menja naziv svake sezone 

Posted

jbt, idem na lika koji je odigrao all-out attack u 1. kolu  :isuse: :isuse: :isuse:

dovidjenja, prijatno :ph34r:

U cemu je problem?

Da nije negde zabranjeno?

Posted

U cemu je problem?

Da nije negde zabranjeno?

Da sam znao ono što znam sad, ja bih opičio pored svi u napad i trostrukog kapitena pride.