August 8, 20159 yr Mene jedino teši što znam da ćete svi panično gledati šta da radite povodom kuna kad rutinira 1 het-trik u ponedeljak. A ja tu brigu prebrinuo
August 8, 20159 yr Duccaaaaaa! *4 igraca razlicita Sent from my Nexus 4 Sudar titana, ko skupi 30 bodova dobija. Presudice jos faul nad Azpijem za Oskarov slobodnjak...
August 8, 20159 yr Za sada su mi igrala 2 od 3 igraca sa klupe, Ighalo i Richards 22-19 trenutno, sutra igram protivu gomile Liverpuldjana, a navijam za moje Arsenalce (i Pelea i Aguera, mada ovaj poslednji i ne mora da udje)
August 8, 20159 yr Svaki cip moze samo jednom po sezoni, racunaj da su ti ostala jos ova druga dva :D aha, super ama dobro, nema veze. sad mi žao što sam ga iskoristio jer bi i bez toga imao nekih 25-6 bodova cini mi se, al'...who cares :D
August 8, 20159 yr 26 poena od sedmorice igraca, dok Hobbit slayer ima 20 od cetvorice. Nisu bog zna kakve sanse, al` videcemo sutra.
August 8, 20159 yr Imam +6 i Bentekaru,Klajna i Belerina naspram Lebronovih Pelea,Sakoa,Pajeta, Fontea i Ceha napeto ko kisobran...upropastio me Tibo mada nije on kriv...U poslednji cas zamenio njega za Azpija radi ustede od 0,5 = primerena kazna
August 8, 20159 yr Kakvo kolo jbt... WC aktiviram vec danas +1najgore kolo u novijoj istoriji ičega ikada. 13 poena od 6 igrača
August 8, 20159 yr Propustio sam sad već tradicionalni wc prvog dana, možda ga uopšte ne bih ni korstio u ovom kolu, ali crveni karton onog Murinjovog klipana je prelomio
August 8, 20159 yr Ima li negde spisak koji tim kome pripada? Voleo bi da mogu da znam koga kunem i protiv koga kukam.
August 8, 20159 yr Pa i nema baš, ne piše čiji je tim Gorgonzola?! Zbog neprijavljanja novog imena da mu se ponište rezultati prvog kola i tri boda za protivnika u H2H
August 9, 20159 yr Gorgonzola je proslogodisnji Mocni Grbalj...tradicionalno menja naziv svake sezone
August 9, 20159 yr jbt, idem na lika koji je odigrao all-out attack u 1. kolu :isuse: dovidjenja, prijatno U cemu je problem? Da nije negde zabranjeno?
August 9, 20159 yr U cemu je problem? Da nije negde zabranjeno? Da sam znao ono što znam sad, ja bih opičio pored svi u napad i trostrukog kapitena pride.