Pokojni Ruxin Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Mene jedino teši što znam da ćete svi panično gledati šta da radite povodom kuna kad rutinira 1 het-trik u ponedeljak. A ja tu brigu prebrinuo
ducca Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Duccaaaaaa! *4 igraca razlicita Sent from my Nexus 4 Sudar titana, ko skupi 30 bodova dobija. Presudice jos faul nad Azpijem za Oskarov slobodnjak...
pantelia Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Za sada su mi igrala 2 od 3 igraca sa klupe, Ighalo i Richards 22-19 trenutno, sutra igram protivu gomile Liverpuldjana, a navijam za moje Arsenalce (i Pelea i Aguera, mada ovaj poslednji i ne mora da udje)
MancMellow Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Svaki cip moze samo jednom po sezoni, racunaj da su ti ostala jos ova druga dva :D aha, super ama dobro, nema veze. sad mi žao što sam ga iskoristio jer bi i bez toga imao nekih 25-6 bodova cini mi se, al'...who cares :D
San Epifanio Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 26 poena od sedmorice igraca, dok Hobbit slayer ima 20 od cetvorice. Nisu bog zna kakve sanse, al` videcemo sutra.
Bogotac Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Zanimljivo,ocekaivao da protvnik vodi debelo.kad ono 17-4 za mene
ubibobi Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Imam +6 i Bentekaru,Klajna i Belerina naspram Lebronovih Pelea,Sakoa,Pajeta, Fontea i Ceha napeto ko kisobran...upropastio me Tibo mada nije on kriv...U poslednji cas zamenio njega za Azpija radi ustede od 0,5 = primerena kazna
malkin Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Kakvo kolo jbt... WC aktiviram vec danas +1najgore kolo u novijoj istoriji ičega ikada. 13 poena od 6 igrača
levi Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Propustio sam sad već tradicionalni wc prvog dana, možda ga uopšte ne bih ni korstio u ovom kolu, ali crveni karton onog Murinjovog klipana je prelomio
Moća Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ima li negde spisak koji tim kome pripada? Voleo bi da mogu da znam koga kunem i protiv koga kukam.
zoki Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Pa i nema baš, ne piše čiji je tim Gorgonzola?! Zbog neprijavljanja novog imena da mu se ponište rezultati prvog kola i tri boda za protivnika u H2H
ubibobi Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Gorgonzola je proslogodisnji Mocni Grbalj...tradicionalno menja naziv svake sezone
tsva Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 jbt, idem na lika koji je odigrao all-out attack u 1. kolu :isuse: dovidjenja, prijatno U cemu je problem? Da nije negde zabranjeno?
Remi Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 U cemu je problem? Da nije negde zabranjeno? Da sam znao ono što znam sad, ja bih opičio pored svi u napad i trostrukog kapitena pride.
Recommended Posts