nbg4ever Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Nidje shita klinoga, samo kod sektasa Sent from my Nexus 4
Bogotac Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Vise poena osvojenih na draftu nego ovde,i to bez stavljanja Coste u tim
Прслин Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 (edited) Бићеш топ 100 overall. Какво коло Edited August 8, 2015 by Прслин
MancMellow Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Kakvih top 100 overall? Ok, necu više da smaram, osećam se kao da imam 12 godina ponovo :(
Calavera Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Kakvih top 100 overall? Ok, necu više da smaram, osećam se kao da imam 12 godina ponovo :( Dobar si, 30 je duplo vise od trenutnog proseka. Samo sto sumnjam da je mnogo ljudi iskoristilo triple captain cip u prvom mecu u sezoni :D
MancMellow Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Dobar si, 30 je duplo vise od trenutnog proseka. Samo sto sumnjam da je mnogo ljudi iskoristilo triple captain cip u prvom mecu u sezoni :D delovalo mi kao dobra ideja :D jel to ima neki limit koliko puta sme da se koristi?
Прслин Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 (edited) Kakvih top 100 overall? Ok, necu više da smaram, osećam se kao da imam 12 godina ponovo :( Ма, зезам се да ћеш бити у првих 100 на свету са 30 бодова који би у било ком другом колу били просечан или тек солидан резултат, али у данашњем сумраку фаворита то постаје одличан скор. Ја имам 26, али само још два играча против шуме Соколовићевих Саутемптоноваца и Кошелног. :( Edited August 8, 2015 by Прслин
MancMellow Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ма, зезам се да ћеш бити у првих 100 на свету са 30 бодова који би у било ком другом колу били просечан или тек солидан резултат, али у данашњем сумраку фаворита то постаје одличан скор. Ја имам 26, али само још три играча против шуме Соколовићевих Саутемптоноваца. :( Ja imam sutra još Harta, Oezila i Koscielnog.
Calavera Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 delovalo mi kao dobra ideja :D jel to ima neki limit koliko puta sme da se koristi? Svaki cip moze samo jednom po sezoni, racunaj da su ti ostala jos ova druga dva :D
Recommended Posts