Pokojni Ruxin Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Dini i riči očekivano dominiraju, sreća te sam u poslednjem trenutku odlučio da ipak padnem na hajp
Hobbit slayer Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 taj 1 neki Mahrez je sad kao fpl blago. odustajem Mada imam lika na klupi, lagao bih ako bih rekao da je to bila unapred smišljena kupovina... Što je najtužnije, verovatno je sa današnja dva gola ispunio kvotu za jesenji deo prvenstva... [emoji5] Sent from my A0001 using Tapatalk
Hobbit slayer Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 (edited) Jebeni Broenmut Sent from my Nexus 4 Ja sam iskusno, u zadnji momenat, zamenio Defoe sa Francisom [emoji19] Naravno, tu je Barkley da mi se zapiša u usta na otvaranju sezone... [emoji35] Sent from my A0001 using Tapatalk Edited August 8, 2015 by Hobbit slayer
Moća Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Evo ga Igalo kog sam prvo stavio u tim pa onda zamenio Dinijem za koga reklida ce da razbija.
Pokojni Ruxin Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ćuti, izgleda da je asistirao makar indijanac
levi Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Do svega ovoga ne bi došlo da nije oprošten čist crveni karton Deeneyu u 1. pol
malkin Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 strašno. jebo ovu igru i ko je izmisli. Lezilebe čestitam, ko nije ni čuo za Marheza ne zaslužuje bodove
crtamOrasi Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 (edited) to, plus užas od kola. taj 1 neki Mahrez je sad kao fpl blago. odustajem Pih, Prolup ima Mahreza u timu. A ja otvaram sezonu protiv Prolupa edit: izgleda da si i ti iste sudbine Edited August 8, 2015 by crtamOrasi
nbg4ever Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Kad nisi pro Dobro je Mahrez izgledao prosle godine u onom naletu Lestera, ali je onda neobjasnjivo zavrsio na klupi. Pomislio sam da ce tarabtovati, te se odlucih na rizik samo u draftu
Moća Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Kad nisi pro Pa uplatis skauta kao ti i bog da te vidi. Inace prvo sam stavio Majku Ricardsa pa sam ga zamenio Distanom
Moća Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ja bar znam smda je sve do mene a ti znas da nista nije tvoje vec si samo prepisao
Recommended Posts