crtamOrasi Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Isuse, nisam se ni setio Darmiana, a isto mi bio redovan u EL fantasyju.
Muwan Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Fantasy već pokazuje svoje čari - Darmian mi je prva izmena.
ducca Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Depay ipak nece tako brzo u bodove, a Runi je gori nego prosle godine, Kejn postaje covek-tim, ali bez podrške teško da će do 20 golova. Ipak biće dosta bodova od njega i ove godine. WTF je sa O'Shea-om?
Calavera Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Nije nista, znalo se da on, Coates i Kaboul konkurisu za 2 mesta.
John Coltrane Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Isuse, nisam se ni setio Darmiana, a isto mi bio redovan u EL fantasyju. +1 U "rotaciji"sa Maksimovicem ili Molinarom. Mada sam se, iskreno, malo dvoumio izmedju njega i Smolinga, kontam mozda Smoling nesto i nabode posle prekida, ali veca je verovatnoca da ce Darmian upisati i neki asist (pored cs naravno )
Svarog Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Kane, Howard, Jagielka... i Uloa na klupi. Za sada verovatno nemam ni 3 poena.
Hobbit slayer Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Hobbit slayer, protivnik po meri za otvaranje sezone Maltene pola igrača su nam iz istih timova, plus obojica imamo Mahreza na klupi. [emoji2] Neka srećniji pobedi! Sent from my A0001 using Tapatalk
San Epifanio Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Mene sahranjuje Everton. Barkey i Coleman na fantaziju + dzoker na pogadjalici
malkin Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 jbt Timmi već prepisao 7 igrača to, plus užas od kola. taj 1 neki Mahrez je sad kao fpl blago. odustajem
nbg4ever Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Jebo ih Everton, dajte Behemaut Sent from my Nexus 4
Recommended Posts